Αυτό είναι το είδος μουσικής που λατρεύει ο σκύλος σου!

16:33 9/10/2019 - Πηγή: MAD

Άραγε έχεις τα ίδια μουσικά γούστα με το κατοικίδιο σου;

Πολλοί από εμάς έχουμε αναρωτηθεί, κάποια στιγμή στη ζωή μας, αν στον σκύλο μας αρέσει η μουσική που βάζουμε τέρμα στα ηχεία ή αν θέλει να μας δαγκώσει για να αλλάξουμε τραγούδι. Απάντηση σε αυτό το «σοβαρό» μας προβληματισμό, ήρθε να δώσει μία έρευνα που διεξήχθη από τη φιλοζωική οργάνωση για την προστασία των ζώων, Scottish SPCA, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV

(@mad_tv) on Oct 9, 2019 at 4:47am PDT

Η ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου, συγκέντρωσε μία ομάδα κατοικίδιων σκύλων και τους έβαλαν να ακούσουν μία ποικιλία από τραγούδια και μελωδίες. Παράλληλα, παρατηρούσαν τις αλλαγές στη συμπεριφορά και την ψυχολογία τους και ενώ ο κάθε σκύλος φάνηκε να έχει τα δικά του μουσικά γούστα, παρατηρήθηκε μία ιδιαίτερη προτίμηση σε δύο είδη μουσικής.

Έτσι, οι σκύλοι που συμμετείχαν στην έρευνα , έδειξαν να απολαμβάνουν περισσότερο την reggae και την soft rock μουσική. Πιο συγκεκριμένα, τα σκυλάκια αντιδρούσαν πιο θετικά ακούγοντας αυτά τα δύο είδη. Μάλιστα, παρατηρώντας τις μετρήσεις του καρδιακού τους ρυθμού , οι ερευνητές πρόσεξαν πως τα επίπεδα άγχους των τετράποδων φίλων μας ήταν μειωμένα και ιδιαίτερα, όταν αυτή η μουσική ήταν soft rock και reggae.

Άρα τώρα ξέρεις τι μουσική πρέπει να βάζεις όταν αράζεις με τον σκύλο σου!

The post Αυτό είναι το είδος μουσικής που λατρεύει ο σκύλος σου! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα