Διαβάστε τα πάντα για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 (2013-2014)

22:02 15/10/2013 - Πηγή: TVNea
Ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματαξεδιπλώνεται και φέτος μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και δίνει σε όλουςτην ευκαιρία ν’ ανακαλύψουν… τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή! Το καθιερωμένοραντεβού με τους εκπροσώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, πραγματοποιήθηκετη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση μέσα από την οποίαπαρουσιάστηκε το πλούσιο πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σεζόν. Η γνήσιαψυχαγωγία και η ουσιαστική ενημέρωση έρχονται και φέτος για να
αναδείξουν τονΑΝΤ1 την καλύτερη τηλεοπτική επιλογή.

Η παρουσίαση ακολούθησε πιστά το conceptκαι την αισθητική της καμπάνιας τουσταθμού, καθώς ανέδειξε και πρόβαλε με δημιουργικό τρόπο τον πλούσιο κόσμο τωνσυναισθημάτων που θα προσφέρει και φέτος το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
Η παρουσίαση άνοιξε με το κομμάτι τηςΨυχαγωγίας. 4 δημοφιλή shows, 5 νέες ψυχαγωγικές ελληνικές παραγωγές, 3 σειρέςελληνικής μυθοπλασίας, κορυφαίες ξένες σειρές και ταινίες σε Α’ τηλεοπτικήπροβολή, αλλά και προγράμματα που ήδη έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές,αποτελούν το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. ΤΟΠΡΩΙΝΟ. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με την ανανεωμένη ομάδα τους,αναλαμβάνουν Το Πρωινό και σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για τη μέρα: θετικήενέργεια, ανεβασμένη διάθεση, την πιο κεφάτη παρέα!
DANCINGWITH THE STARS 4. Το show με τους αμέτρητους fans στις 20Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του! Οι 14celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτέςπαίρνουν θέση και στο πλατό… οι προβολείς ανάβουν. Παρουσίαση: Δούκισσα Νομικού. Κριτική Επιτροπή: Κάτια Δανδουλάκη, Γκαλένα Βελίκοβα, ΑλέξηςΚωστάλας, Γιάννης Λάτσιος. Green Room: Ντορέττα Παπαδημητρίου.
THE VOICE. Το Νο1 telent show στονκόσμο, «κλείνει» τα μάτια στην εμφάνιση, «ακούει» μόνο τη φωνή… και έρχεταιστον ΑΝΤ1! Τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν 4ξεχωριστοί εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Αυτοί θα είναι οι “coaches”και η αποστολή τους: να αναδείξουν μουσικά ταλέντα που δεν είναι γνωστά στοευρύ κοινό, με μοναδικό κριτήριο τις φωνητικές τους ικανότητες. Για τηνανάδειξη του μεγάλου νικητή στο “THE VOICE” υπάρχουν 3 φάσεις: οι Blind Auditions, η μονομαχία /The Battle και τα Live.
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 2. Το τηλεοπτικό θέαμα, που λατρεύει τουςstars όλου τουκόσμου ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα σεζόν με σκοπό να μεταμορφώσει καιπάλι τις Κυριακές μας… μαγικά! Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.
SPLASH! Τη νέα σεζόνέρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από τον ΑΝΤ1, το show που ρίχνειαγαπημένους celebrities… στα βαθιά, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη καιαποκαλύπτει την πιο δροσερή όψη της τηλεόρασης!
Η σταθερά κορυφαία εκπομπή στοPrime Time πρόγραμμα του σταθμού έρχεται για 7η συνεχόμενη σεζόν,για να σατιρίσει την πολιτική, κοινωνική, τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάςμαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, είναι οι αγαπημένοιΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και φέτος θα μας δίνουνραντεβού κάθε Δευτέρα, λίγο μετά τις 23:00 στον ΑΝΤ1.
ΟΛΑ14. Όλα κι όλα, στον ΑΝΤ1 ηεπικαιρότητα και η σάτιρα κάνουν τον τέλειο συνδυασμό! Με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τηΔούκισσα Νομικού τα βλέπουμε και αυτή τη σεζόν… όλα, 3 φορές την εβδομάδα!
ΤΑΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ ή αλλιώς οΓρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα,τη νέα σεζόν συγκατοικούν και μας υποδέχονται με πολλή τρέλα, στο νέο τουςσπίτι! Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό που παραπέμπει σε αληθινόσπίτι, οι τρεις συγκάτοικοι σχολιάζουν τα πάντα με πολύ κέφι, αυτοσαρκάζονταικαι μεταδίδουν τη θετική ενέργεια… όλου του κόσμου!
ΗΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ. Πόσα μπορεί να εξομολογηθεί ένας star σε μια φίλη του,μπροστά στην κάμερα; Η απάντηση είναι… όσα δεν φαντάζεστε! Αφού η Ναταλία Γερμανού με εύθυμο,χιουμοριστικό, τρυφερό αλλά και καυστικό τρόπο, θα προσεγγίζει άγνωστες πτυχέςτης ζωής του καλεσμένου της. Τη νέα σεζόν «Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ» στον ΑΝΤ1 καιπροβλέπεται… πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Παίκτες από την Ελλάδα, τη Ρωσία, τηνΚίνα, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Καζακστάν συνθέτουν… το μεγαλύτερο παιχνίδιτου κόσμου! THE BIGGEST GAME SHOW IN THE WORLD, το παρουσιάζειη Νάντια Μπουλέ και θα το δείτε τηνέα σεζόν στον ΑΝΤ1.
Σκηνές που φέρνουν ζάλη σ’ έναπαιχνίδι που φέρνει τα πάνω – κάτω, έρχεται στον ΑΝΤ1 και η αδρεναλίνη χτυπάεικόκκινο… στον αέρα! Extreme δοκιμασίες, ερωτήσεις γνώσεων και πολλή αγωνία γιατους δημοφιλείς celebrities, παίζουν στο ΚΡΑΤΑΓΕΡΑ, με τον Γιώργο Λιανό.
WIPEOUT. Έρχονται παιχνίδια που θα αφήσουν… εποχή, σε κάθε εποχή. Το WIPE OUTεπιστρέφει στον ΑΝΤ1 για να γίνει ένα all season τηλεοπτικό ‘must’! Σχολιασμός:Χριστόφορος Ζαραλίκος - ΔημήτρηςΜενούνος.
WANTED. Αμέτρητες,τρελές, ξεκαρδιστικές… πλάκες ανάμεσα σε μια παρέα αντρών, θα κάνουν το WANTEDτη νέα τηλεοπτική μανία! Μαζέψτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας καιετοιμαστείτε να γελάσετε με την καρδιά σας.
ΠΛΑΚΑΚΑΝΕΙΣ - HOTEL EDITION. Τη νέα σεζόν το αγαπημένο Prank Show αλλάζειστέκια. Συχνάζει σε ξενοδοχεία και βάζει στόχο να χαρίσει σπαρταριστό γέλιο σεμικρούς και μεγάλους! Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος.
MAD VIDEOMUSIC AWARDS BY VODAFONE. Μια mad τηλεοπτική βραδιά γεμάτη λάμψη, φανταστικά happenings και φυσικάόλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες σε ανατρεπτικές εμφανίσεις με τις πιο hot εκτελέσεις,έρχεται και τη νέα σεζόν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
MADWALKBY VODAFONE. Τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα και οι πιο ταλαντούχοισχεδιαστές μόδας, μοιράζονται την ίδια σκηνή στο πιο ξεχωριστό “mix&match”project ανάμεσα στη μόδα και τη μουσική. Το απόλυτο Fashion Music Project«Madwalk by Vodafone» και τη νέα σεζόν είναι στον ΑΝΤ1! Ηελληνική μυθοπλασία επέστρεψε δυναμικά στον ΑΝΤ1 με 3 ξεχωριστές σειρές.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ. Η νέακαθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, από την πρώτη στιγμή γοήτευσε το τηλεοπτικό κοινόκαι κέρδισε τις εντυπώσεις! Τη σειρά υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί τωνελληνικών σίριαλ, Βάνα Δημητρίου (σενάριο), Ανδρέας Γεωργίου και Στάμος Τσάμης(σκηνοθεσία). Μαζί τους, ένα μεγάλο cast γνωστών κι αγαπημένων ηθοποιών, μεταξύαυτών: ο Αποστόλης Τότσικας, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Εβελίνα Παπούλια, ο ΑντώνηςΚαρυστινός, η Τζόυς Ευείδη, ο Γιώργος Ζένιος, ο Κούλλης Νικολάου, η ΒαρβάραΛάρμου, καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Βαΐτσου. Όλοι μαζί χαρίζουν δυνατέςστιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλάκαι παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπροκαι της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τηδιαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονηδιασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.
ΒΑΛΣΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ 2ος ΚΥΚΛΟΣ. Βασισμένο στο ομώνυμο best seller τηςΛένας Μαντά, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη σεζόν τοενδιαφέρον του κοινού. Φέτος, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον συναρπαστικό, νέοκύκλο επεισοδίων και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις, συναρπαστικές αποκαλύψειςκαι συγκλονιστικές ανατροπές.
ΤΡΙΧΕΣ. Πρόκειται γιαμια γνήσια κωμωδία καταστάσεων, 35’-45’αυτοτελών επεισοδίων. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου τηςελληνικής μυθοπλασίας, Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και η λίστατων βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχουςΈλληνες ηθοποιούς. Καθημερινέςξένες σειρές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, και κορυφαία Prime Series, έρχονται μεολοκαίνουργια επεισόδια στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ, 3ος & 4ος κύκλος. Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές,φανταχτερά κοστούμια και δυνατή πλοκή, συνθέτουν την υπερπαραγωγή «Σουλεϊμάν οΜεγαλοπρεπής», η οποία την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό καικέρδισε τις εντυπώσεις, από την πρώτη στιγμή! Η σειρά έχει βραβευτεί για τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία, το σενάριο.Προβάλλεται σε 42 χώρες και έχει πάνω από 200 εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές.
KARADAYI,2ος κύκλος. Δυναμική, ξεχωριστή, συναρπαστική… και πολυβραβευμένη! Η σειρά «Karadayi»τη σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στα σπουδαιότερα διεθνή τηλεοπτικά φεστιβάλ καιμέχρι στιγμής έχει αποστάσει 12 βραβεία! Η σειρά που από τον 1οκύκλο κέρδισε τις εντυπώσεις του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, παρουσιάζει μιαδυνατή, ερωτική δραματική ιστορία που καθηλώνει και κρατάει αμείωτο τοενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού θεατή. Το συγκλονιστικό και ταυτόχροναανατρεπτικό σενάριο, υπογραφούν οι επιτυχημένοι παραγωγοί της σειράς «Εζέλ».
GREY’SANATOMY, ο 9ος κύκλος σε Α’ τηλεοπτική προβολή! Η δημοφιλήςκαι πολυαγαπημένη ιατρική σειρά, επιστρέφει με τον νέο, συναρπαστικό κύκλο. TRUE BLOOD 4. Νέα επεισόδια έρχονται μετην cult σειρά που συνεχίζει να συγκεντρώνει βραβεία και fans και σε όλο τονκόσμο. ENTOURAGE Κύκλοι 04-08. Ησειρά που έχει αποσπάσει 12 Τηλεοπτικά Βραβεία, έρχεται στο Prime Time και υπόσχεταικωμικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. MERLIN4ος & 5ος Κύκλος. Οι ξιφομαχίες, τα ξόρκια και οιπεριπέτειες που κόβουν την ανάσα, επιστρέφουν με την επιτυχημένη υπερπαραγωγήτου BBC… και «μαγεύουν»!
Γέλιο, δράση, σασπένς,συγκίνηση, έρωτας και τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου.Ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή έρχονται στονέο ξένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: HUGO, THOR, MISSION IMPOSSIBLE 04: GHOST PROTOCOL, NO STRINGS ATTACHED,COWBOYS & ALIENS, FOOTLOOSE, KUNG FU PANDA 02, MEGAMIND, RANGO, THE LOVELYBONES, MORNING GLORY, SUPER 8, TRANSFORMERS 03: DARK OF THE MOON.
Το ANT1WEB TV PLUS, έχει ενδιαφέρον, έχει πλάκα, έχει όλα τα hot trends και έχειπάντα κάτι νέο να μοιραστεί με το κοινό. Κορυφαίες νεανικές web series, αλλάκαι ξεχωριστές εκπομπές με πλούσια θεματολογία, αποτελούν τον συναρπαστικόκόσμο της digital επικοινωνίας του ΑΝΤ1.
ο αντ1 και μέσα από τονέο του πρόγραμμα αναδεικνύει το κοινωνικό του προφίλ και παρουσιάζει ειδικέςεκπομπές που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ μας. Πέρσι, για πρώτη φορά στηνελληνική τηλεόραση, παρακολουθήσαμε από τον ΑΝΤ1 μια κοινωνική αποστολήμεγαλύτερη από την τηλεόραση. Γνωρίσαμε τους «Ήρωες Ανάμεσά μας» καιδιαπιστώσαμε πως δίπλα μας υπάρχουν καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι μέσα από τιςπράξεις τους, μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Φέτος, το οδοιπορικόσυνεχίζεται για να αποδείξει πως οι πράξεις προσφοράς… δεν έχουν τέλος.
Με Αγάπη για 7η συνεχόμενη χρονιάστον ΑΝΤ1, η Μαρί Κυριακού, θαπροσπαθήσει να αναδείξει σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα καιολόκληρες περιοχές. ΜΕ ΑΓΑΠΗ, θα σταθεί δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες,αλλά και σε ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα που χρειάζονται στήριξη.
Europa League. Ο ΑΝΤ1 μετά τηνεπιτυχημένη συνεργασία του με την UEFA, είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικόδίκτυο στην Ελλάδα, που θα προβάλλει τις αναμετρήσεις του Europa League έως το2015. Έτσι, συνεχίζει δυναμικά τις μεταδόσεις των αγώνων της διοργάνωσης κι αυτή τη σεζόν. Η αθλητική ενημέρωση για άλλημια χρονιά έρχεται στους δέκτες σας με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και την αγαπημένηεκπομπή των φιλάθλων EUROPA LEAGUE LIVE. Οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μάχες των ΕλληνικώνΟμάδων, αλλά και των κορυφαίων Ευρωπαϊκών και φέτος «παίζουν» στον ΑΝΤ1.
Πρωινό ΑΝΤ1. Ο ΓιώργοςΠαπαδάκης για 23η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1,βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές για όσα πρέπει να γνωρίζουν στο ξεκίνημα τηςημέρας. Μαζί του, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος αναλύουν και μεταφέρουντον παλμό των γεγονότων, καθημερινά από τις 7 έως τις 10.
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ όλα. Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει και φέτος τηνεκπομπή που στοχεύει στην ουσιαστική ενημέρωση γύρω από την ιατρική. Νέεςεξελιγμένες θεραπείες, σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης και πρόληψης, έρχονται γιαδεύτερη χρονιά στους δέκτες μας, με την υπογραφή της έμπειρης ιατρικήςσυντάκτριας, Φωτεινής Γεωργίου.
ΣΕΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ. Η έρευνα έρχεται ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ με την Κατερίνα Αντωνοπούλου μέσα από τηντηλεόραση του ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν. Η εκπομπή - ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τακαθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες και ταυτόχροναπροβάλλει λύσεις σε καυτά θέματα της επικαιρότητας.
Ενημέρωση. Η καρδιά των γεγονότων “χτυπάει”καθημερινά στις 20:00 μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η ΜαρίαΧούκλη και η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, μεταδίδουν κάθε στιγμήτης ημέρας τον παλμό των εξελίξεων. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στασημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότωνκαι παρακολουθεί συνεχώς όσασυμβαίνουν στον κόσμο.
Με αφορμή την παρουσίαση τουνέου προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησαν: οΑντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, οCOO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group στην Ελλάδα Alexander Holland, ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1TV Στρατής Λιαρέλλης, ο ΓενικόςΔιευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ΤV Γιάννης Λάτσιος, η Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Νανή Τράκα, ο ΓενικόςΔιευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ANT1 TV Βασίλης Πελέκης.
ΟΑντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, αναφέρθηκεμεταξύ άλλων, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου στο εξωτερικό, μεσημαντικότερη την πρόσφατη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με τη VICE, τον κορυφαίοΌμιλο παγκοσμίως, στα νεανικά Μέσα Ενημέρωσης. Για την ελληνική αγορά σημείωσεχαρακτηριστικά: «Το φως στο τούνελ για το οποίο μιλάμε τα τελευταία χρόνια,είναι πλέον ορατό. Το πόσο σύντομα θα το δούμε όλοι, εξαρτάται από τηδιαχείριση όλων μας, των Μέσων, των διαφημιστικών εταιριών, των διαφημιζομένων,των συνεργατών και των συντελεστών μας.Από την πλευρά μας ο σωστός προγραμματισμός κινήσεων, η διαρκής αναπροσαρμογήτης λειτουργίας στα νέα μεγέθη της αγοράς, και η απόλυτη επίγνωση της ευθύνηςπρος τους τηλεθεατές σε κάθε κίνηση και απόφαση μας, είναι απλώς μονόδρομος. Τονακολουθούμε χωρίς παρέκκλιση τα τελευταία χρόνια και είμαι ιδιαίτεραικανοποιημένος που κάθε χρόνο αποδίδει όλο και περισσότερο».
Αναφερόμενος στις βασικές κατευθύνσειςσχετικά με το περιεχόμενο προγράμματος του ΑΝΤ1 τόνισε: «Βασική κατεύθυνσηείναι η ενίσχυση της παραγωγής περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Επενδύουμε στοπεριεχόμενο, δημιουργώντας πολλά και διαφορετικά προγράμματα με βάση πάντα τιςαξίες και αρχές του ANT1. Κάθε πρόγραμμα που παράγουμε είναι σύγχρονο, καινοτόμο, ανθρώπινο, δημιουργικό,ψυχαγωγεί και είναι αισιόδοξο. Η ενημέρωσή μας να είναι αξιόπιστη, σοβαρήψύχραιμη κι άμεση».
Για την επένδυση του σταθμού στηνΜυθοπλασία σημείωσε: «Εδώ και χρόνια τονίζουμε την ανάγκη ρεαλιστικήςπροσέγγισης του κόστους στην ελληνική παραγωγή απ όλους τους συντελεστές. Είναιο βασικός παράγοντας που θα επιτρέψει σε αυτή την αγορά να έχει μέλλον. Ευτυχώςοι αμοιβές και τα κόστη των Ελληνικών παραγωγών έχουν αρχίσει να προσαρμόζονταιστα νέα δεδομένα και έτσι μας επιτρέπεται να ξαναμπούμε δυναμικά στο χώρο τηςμυθοπλασίας. Δεδομένου της πολυεθνικήςπαρουσίας του ομίλου μας σκοπεύουμε στο μέλλον να επενδύσουμε σημαντικάκεφάλαια σε φιλόδοξες παραγωγές με στόχο την αξιοποίηση και διανομή τους σεόλες τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης, της Τουρκίας και της Μ. Ανατολής. Αυτό απαιτείδιαφορετική οργάνωση, σημαντικά κεφάλαια και διεθνή τεχνογνωσία που διαθέτει οόμιλος μας».
Ειδική αναφορά έκανε στην ενημέρωσηαλλά και τους τηλεθεατές: «Κεντρικό σημείο και βασικός πυλώνας στο περιεχόμενο,είναι για μας η ενημέρωση. Επενδύσαμε με υπομονή και εμπιστοσύνη στηναξιοπιστία και τη ρεαλιστική, ψύχραιμη ματιά, την εποχή που όλοι βασίστηκαν σεδημιουργία εντυπώσεων. Το αποτέλεσμα σήμερα μας κάνει πολύ περήφανους.Επίκεντρο κάθε προσπάθειάς, κάθε κίνησής μας, κάθε απόφασης μικρής ή μεγάληςείναι ο σεβασμός στους τηλεθεατές. Η κινητήριος δύναμη στη δουλειά μας, είναι ηευθύνη απέναντι τους. Μπαίνουμε σε όλα τα σπίτια , κάθε στιγμή , από όλα ταμέσα, είμαστε η παρέα, η διέξοδος, η διασκέδαση, η πληροφόρησή τους. Τουςπροσφέρουμε συναισθήματα, εικόνες, εμπειρίες, λύσεις. Όλοι μας, στην οικογένειατου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχουμε απόλυτη επίγνωση αυτής της ευθύνης. Και κάθε μέρακινούμαστε με βάση αυτή».
Τέλος αναφέρθηκε στην σημασία τωνανθρώπων του ΑΝΤ1 και την συμβολή τους σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε μίαομάδα δεμένη, αξιόπιστη, οργανωμένη, δημιουργική που μας ενώνουν κοινές αξίες.Ομάδα παντός καιρού. Έχουμε τα πιο χαρισματικά ταλέντα, τους πιο αξιόλογουςδημιουργούς, παρουσιαστές, καλλιτέχνες, εργαζομένους και στελέχη. Τουςευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά. Στον ΑΝΤ1, πιστεύουμε στους ανθρώπους μας,στηρίζουμε τους συνεργάτες μας, σεβόμαστε κι ενδιαφερόμαστε για το κοινό μαςκαι προχωράμε δυναμικά. Είμαι πολύαισιόδοξος γι αυτά που έρχονται».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο COO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group στην ΕλλάδαAlexander Holland, ο οποίος τόνισε πως: «παράτις δυσκολίες της εποχής, διανύουμε μία περίοδο τηλεοπτικών προκλήσεων. Το νέοπρόγραμμα του ΑΝΤ1 χαρακτηρίζεται από το πλούσιο περιεχόμενο και τη δυνατότηταποικίλων επιλογών που προσφέρει. Στηρίζεται στην καινοτομία και την ποιότητακαι στόχο έχει την ψυχαγωγία, αλλά και την ενημέρωση του κοινού».

ΟΓενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 TV, Στρατής Λιαρέλλης, αναφέρθηκε στις κατευθύνσειςπου ακολουθεί στρατηγικά ο ΑΝΤ1, καθώς στοχεύει στην ποιότητα και στην ποικιλίατου προγράμματός του, στις δημιουργικές ευκαιρίες και φυσικά στη μέγιστηικανοποίηση του τηλεοπτικού κοινού. Ολοκληρώνοντας, υποσχέθηκε πολλέςευχάριστες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές τη νέα σεζόν.
ΟΓενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1TV, Γιάννης Λάτσιος, μιλώντας για το νέο πρόγραμματου σταθμού τόνισε τον καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα τουΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε: στα 4 νέα δημοφιλή shows, τις 3 αξιόλογες ελληνικέςσειρές, την ενδυνάμωση της Πρωινής Ζώνης, τις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου,τα νέα πρόσωπα στον τομέα της ψυχαγωγίας, αλλά και τα πρόσωπα που το κοινόακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον ΑΝΤ1. Καταλήγοντας, τόνισε ότι:«το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι τοαποτέλεσμα μιας ομαδικής προεργασίας που βασίζεται στο μεράκι, το κέφι και τηδουλειά, ώστε και αυτή τη σεζόν να βρει την ανταπόκριση και την αγάπη τουτηλεοπτικού κοινού».
ΗΕμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Νανή Τράκα, ευχαρίστησετους συνεργάτες της διαφημιστικής αγοράς, για τη μέχρι τώρα στήριξη,εμπιστοσύνη και συνεργασία. Αναφερόμενη στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τόνισε πως: «πρόκειται για ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, που δίνει τη δυνατότητα πολλώνεπιλογών σε όλα τα κοινά και το οποίο αναμένεται να ενθουσιάσει τους τηλεθεατέςμε το περιεχόμενό του».
Ακολούθησε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ANT1 TV, Βασίλης Πελέκης,ο οποίος μίλησε για την αμφίδρομη, και μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας αγάπης καιεμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους του σταθμού και τουςτηλεθεατές. Αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 και στο πάθος γιαενημέρωση που τη χαρακτηρίζει. Κλείνοντας, τόνισε πως στόχος αυτής της ομάδαςείναι η συνέπεια, η αντικειμενικότητα, η ψύχραιμη ματιά στην ενημέρωση και φυσικάο σεβασμός προς τον τηλεθεατή.
Αυτή τη σεζόν, ο ΑΝΤ1 μας υπενθυμίζειπως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή,είναι οι απλές στιγμές και οι μικρές καθημερινές εμπειρίες. Μέσα από το νέο τουπρόγραμμα, μας προτρέπει να χαμογελάμε, να είμαστε αισιόδοξοι και μοιραστούμεμαζί του μια σεζόν γεμάτη συναισθήματα!
Keywords
ΑΝΤ1, προγραμμα, παντα, kung fu panda, φαιη σκορδα, δουκισσα νομικου, ντορετα παπαδημητριου, the voice, εβελίνα παπούλια, true blood, ghost protocol, kung fu, morning glory, super 8, europa league, ant1 tv, το φως, για μας, νέα, stars, ελλαδα, δουκισσα, green, room, voice, εμφάνιση, blind, live, face, time, αρβυλα, star, ρωσία, γαλλια, game, world, extreme, wipe, hotel, mad, vodafone, fashion, music, κρητη, δωδεκα, series, σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, εζελ, blood, cult, entourage, δραση, hugo, thor, ghost, panda, rango, glory, super, transformers, moon, web, αγαπη, europa, league, uefa, προβάλλει, υγεια, αντεννα, group, alexander, holland, ant1, φως, καιρος, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, προσφορες, madwalk, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, νίκος αναστασιάδης, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, αλλαγη ωρας 2013, ελενη, δανδουλακη, ghost protocol, αμοιβες, entourage, νικητη, χωρες, ρωσία, αδρεναλινη, αντεννα, δουλεια, εικονες, εμπορικη, ιατρικη, ισπανια, μουσικη, μοδα, ντοκιμαντερ, ξενοδοχεια, ξορκια, ονοματα, οψη, παιχνιδια, τα νεα, ταινιες, τηλεοραση, φως στο τουνελ, φωτογραφια, φως, ant1, ant1 tv, cult, face, game, ghost, kung fu panda, kung fu, mad, music, star, thor, time, uefa, αγαπη, αγορα, αγωνια, αισθητικη, αρβυλα, αφορμη, αχιλλεα, βλαχος, βραδια, βρισκεται, γελιο, γεωργιου, γινει, γιωργος λιαγκας, δευτερα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωδεκα, δικτυο, εβελίνα παπούλια, ευκαιρια, υπαρχει, ελπιδα, ενημερωση, εμφάνιση, εποχη, ερευνα, ερχεται, ερχονται, ευειδη, ζαλη, ζωη, ζωης, ιδια, υπομονη, θοδωρης, καζακσταν, κινηση, κυκλος, κοστουμια, κωμωδια, λαμψη, λιαγκας, λογο, ματια, μαρια, ναντια μπουλε, ναταλια γερμανου, ντορα, ξεκινημα, προβάλλει, ομαδα, οικογενεια, παθος, παρουσιαση, ποιοτητα, πλακα, υπογραφη, προβληματα, προγραμματα, πρωινο, ραντεβου, ρηγα, σαββας πουμπουρας, σαββας, σατιρα, σεβασμος, σεζον, σειρες, σεναριο, συνεχεια, συντομα, σειρα, σιριαλ, σκηνες, σκηνοθεσια, σκορδα, σπιτια, συγχρονο, συχνοτητα, τις κυριακες, τοτσικας, τρελα, φεστιβαλ, φυσικα, φορα, green, group, alexander, αρναουτογλου, super, blind, blood, cowboys, δημητρης, extreme, εκπομπες, εμφανισεις, επεισοδια, ερωτησεις, europa, web, fashion, για μας, glory, holland, hotel, hugo, κομματι, καρδια, ξενες σειρες, κυριακου, league, moon, morning glory, μπροστα, νομικου, room, stars, ομαδες, panda, rango, true blood, σασπένς, series, σκηνη, super 8, σωστος, transformers, θεματα, world, wipe, voice
Αναζητήσεις
βασιλης πελεκης κατερινα αντωνοπουλου, ant1 2013-2014
Τυχαία Θέματα