Κίνηση-ΜΑΤ του MEGA?Ξήλωσε όλο το καστ των 'ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ' για να μην πάνε στον ANT1?

19:46 15/10/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι να μην πεισμώσουν τα ...Mega-λα κεφάλια του Mega! Στο...θρίλερ που παιζόταν τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το τι θα γίνει με τους «Βασιλιάδες»,έσκασε νέο γερό ...επεισόδιο! Όπως ήδη είχαμε γράψει η κωμική σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και...πάγωσε για καιρό λόγω οικονομικών κυρίως προβλημάτων,είναι έτοιμη να επιστρέψει στο γυαλί. Στο Mega αποφάσισαν να προβάλλουν τα είκοσι επεισόδια που είχαν μείνει στον... πάγο
-λόγω της διάρκειάς τους θα είναι λένε κοντά στα
είκοσι οκτώ-,την ώρα που ο Ant1 φέρεται να έχει «κλείσει»τον επόμενο κύκλο της ξένης σειράς που ελληνοποιήθηκε για μας. Με το που βγάλαμε το εξώφυλλό μας «Οι Βασιλιάδες επιστρέφουν» ... έπεσαν να μας φάνε. «Έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα οι πρωταγωνιστές και κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ» έλεγαν κοφτά. «Οι Βασιλιάδες πάνε πλέον στο Μαρούσι!». Εμείς όμως γνωρίζαμε ότι οι του Mega δεν θα μείνουν με...σταυρωμένα τα χέρια.Τι έκαναν; Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες κάλεσαν έξι πρωταγωνιστές της εν λόγω σειράς, τους πλήρωσαν τα δεδουλευμένα τους και τους...καπάρωσαν για τον χειμώνα,που σημαίνει ότι είτε πάρουν τους «Βασιλιάδες»είτε όχι,οι Κόκλας,Ανδρίτσου,Δούκα, Σκιαδαρέσης, Βλάχος και Παλαιολόγου δεν θα πάνε απέναντι. Σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν τα δικαιώματα, οι ηθοποιοί θα ντυθούν και πάλι τους ρόλους τους,σε περίπτωση που δεν θα τα καταφέρουν θα απορροφηθούν σε άλλη σειρά του! Πιο...ματ δεν γίνεται κι αυτό όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τορπιλίζει κανονικότατα και την απόφαση του Αμαρουσίου να βγει με «Βασιλιάδες»!

Aυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ του tvzapping.Η αλήθεια είναι...κάπου στη μέση,και διαφέρει με αυτό που έχω γράψει εδώ και...πολλές ημέρες. Ακόμα κι αν ξεκινήσει ο Ant1 τις προσπάθειες γυρισμάτων,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΦΕΤΟΣ.Δεν ισχύει πως έχουν 'καπαρωθεί' οι πρωταγωνιστές.Για 3 από τους 6 (Ανδρίτσου,Βλάχος, Κόκλας δεν θα είναι-εύκολα- εφικτό να συμμετάσχουν λόγω λοιπών υποχρεώσεων...) Nα σημειώσουμε ακόμα οτι η Ανδρίτσου είναι ήδη στον ΑΝΤ1 με την σειρά Τρίχες.
Keywords
Αναζητήσεις
βασιλιαδες καστ
Τυχαία Θέματα