Δέστε τους: Ποιος προβληματισμός και γιατί; Μάλλον υπερβολές..

08:45 26/3/2013 - Πηγή: TVNea
Αρκετή κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τις τηλεοπτικές επιδόσεις της επιτυχημένης εκπομπής του Alpha "Δέστε τους". Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ορισμένες ενότητες της εκπομπής δεν..τραβάνε, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για μια "τηλεοπτική κοιλιά" που ήταν αναμενόμενη. Η αλήθεια είναι σίγουρα κάπου στη μέση. Το προηγούμενο διάστημα η εκπομπή είχε να αντιμετωπίσει τον οδοστρωτήρα " Βαλς με 12 Θεούς" που έσκιζε στα νεανικά της ζώνης με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να δει τα νούμερά της σε αυτό το κοινό να πέφτουν αισθητά, ενώ μερικές μέρες
έφτασε να χάνει ακόμα και με 10 μονάδες διαφορά. Τα νεανικά κοινά ήταν ανέκαθεν η δύναμη του "Δέστε τους", αφού στο σύνολο ερχόταν πάντα στη τρίτη και τέταρτη θέση, για αυτό και ίσως δημιουργήθηκε κάποιος προβληματισμός. Παντώς, εδώ και μια εβδομάδα που το "Βάλς" άλλαξε ώρα, ενώ τελείωσε και το Κορίτσι που αγάπησα-το οποίο έσκιζε στο σύνολο-, πολλοί πίστευαν ότι τα νούμερα της εκπομπής θα απογειωθούν. Όπως ήδη μάθατε στο TvNea και συγκεκριμένα εδώ: Τι νούμερα έκανε το "Δέστε τους" ,αυτή την εβδομάδα χωρίς το Βαλς; η τηλεθέαση της εκπομπής μάλλον έμεινε στάσιμη. Σε αυτό συνετέλεσε η απογείωση της Τατιάνας που ούτως ή άλλως φέτος τα πάει περίφημα, καθώς και η μυθοπλασία στον Ant1 που σταθερά σαρώνει.
Κακά τα ψέματα, η εκπομπή του Alpha μια χαρά νούμερα κάνει. Μπορεί πράγματι να υπάρχει μια πτώση, αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα παραπάνω. Ζωντανή καθημερινή εκπομπή είναι. Οι τέσσερις παρουσιαστές της είναι δημιουργικά ώριμοι και προικισμένοι με τηλεοπτικούς αυτοματισμούς, οπότε είναι θέμα χρόνου να ξαναπιάσουν ταβάνι..
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα