Δέσποινα Βανδή: Μάθετε τα πάντα για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στο EPSILON TV!

15:50 9/7/2018 - Πηγή: TVNea

Στο δυναμικό του EPSILON ανήκει επίσημα εδώ και έναν μήνα η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα το κανάλι στην ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως «την καλωσορίζει σε ρόλο παρουσιάστριας, τόσο στη σκηνή του κορυφαίου μουσικού σόου “X-Factor”, όσο και σ' ένα δικό της show έκπληξη».

Ενώ λοιπόν τα στελέχη του σταθμού σκοπεύουν το talent show να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της καινούργιας σεζόν, δηλαδή μετά τον Φεβρουάριο του 2019, το «δικό της show έκπληξη» προγραμματίζεται να βγει στον αέρα μέσα στον ερχόμενο
Οκτώβριο και για αυτό το λόγο και… μαγειρεύεται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να αρχίσει να ψήνεται αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού. Μην περιμένετε πάντως σε αυτό το show… βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και… μπαλέτα αλλά… λάδι, αλεύρι, ζαρζαβατικά και λοιπά μαγειρικά υλικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, η καινούργια αυτή εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική με πολλές γεύσεις «εθνικής κουζίνας» καθώς η τραγουδίστρια θα βρεθεί σε πολλά σημεία της χώρας μας για να παρουσιάσει τοπικές συνταγές… κι όχι μόνο… με φρέσκια και… γαστρονομική ματιά. Και μην σας κάνει εντύπωση που μία «σταρ» της εγχώριας μουσικής σκηνής θα βρεθεί στο δρόμο για την κουζίνα, καθώς είναι πολύ… της μόδας διεθνώς. Δεν είναι τυχαίο που το «show» που θέλουν να στήσουν στο EPSILON με τη Δέσποινα Βανδή να ανακατεύεται με μαγειρικά υλικά στηρίζεται στο «Spain… on the road Again» που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου, αναδεικνύοντας τα μυστικά και την κουλτούρα της ισπανικής κουζίνας. Ε, μετά τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό η Δέσποινα Βανδή θα προσπαθήσει να αναδείξει τα μυστικά και την κουλτούρα της ελληνικής γαστρονομίας. Άλλωστε όσοι γνωρίζουν τη Δέσποινα Βανδή υποστηρίζουν ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα δίνοντας σημασία για σωστή διατροφή, υγεία και ευεξία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν επιθυμία της ίδιας της τραγουδίστριας και πήγε… πακέτο με την παρουσίαση του «X Factor».

Έτσι λοιπόν στην αρχή της σεζόν η Δέσποινα Βανδή θα βρεθεί… στο δρόμο για την κουζίνα, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές και μέσα από αυτό τον καινούργιο ρόλο της…!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα