«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη», Ποιός γνωστός ηθοποιός το είπε;

11:31 1/10/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι ο πιο πολυ-παιγμένος σεναριογράφος στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, αφού οι σειρές του παίζουν κάθε χρόνο, χειμώνα – καλοκαίρι, χωρίς διακοπές.

Ο λόγος φυσικά για τον Χάρη Ρώμα, τον οποίο βλέπουμε στις οθόνες μας καθημερινά, μέσα από τα σίριαλ του ΑΝΤ1. Το Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και το Καφέ της Χαράς είναι δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και από τότε που τις είδαμε για πρώτη φορά, τις βλέπουμε κάθε χρόνο.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι, στο Χάρη Ρώμα ανήκει η μεσημεριανή ζώνη.

Αυτό τον φέρνει «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη. Για τη σχέση αυτή έχουν ακουστεί διάφορα, καθώς και το γεγονός ότι βρίσκονται σε διαμάχη, με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει αν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, δήλωσε στο Down Town Κύπρου:
«Άλλη βλακεία από εκεί. Δεν έχω ιδέα! Πραγματικά δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά. Νομίζω ότι τους αρέσει η ίντριγκα. Ίσα-ίσα που δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη Μενεγάκη. Άλλωστε, η απόδειξη της επιτυχίας μας, είναι ότι παίζουμε απέναντι από την Ελένη και χτυπάμε τα νούμερά της. Είναι ένα λαμπερό πρόσωπο, πολύ ακτινοβόλα, επιτυχημένη και όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Ούτε κι εκείνη ασχολείται με τέτοια, έχει άλλα να ασχοληθεί αυτή την περίοδο… Κι εμένα δεν με αφορούν πλέον κάτι τέτοια. Ανοησίες που γράφονται για να γράφονται».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα