Δεν σταματούν οι παραιτήσεις...

13:00 21/10/2020 - Πηγή: TVNea


Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Την αρχή έκανε η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου την προηγούμενη εβδομάδα η οποία μάλιστα συνόδευσε την παραίτησή της και με μία ανάρτηση, στην οποία ευχαριστούσε την Ελεονώρα Μελέτη, όχι όμως και τον Νίκο Μάνεση.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις των δύο παρουσιαστών στις τηλεοπτικές

κάμερες που αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα έριξαν περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Την Παρασκευή μάθαμε ότι υπέβαλε την παραίτησή του και ο Ευτύχης Γρυφάκης. Ο δημοσιογράφος -που είχε συνεργαστεί με την Ελεονώρα Μελέτη την περίοδο που η παρουσιάστρια ήταν στο Star- αποχώρησε αθόρυβα, χωρίς να κάνει καμία δήλωση ούτε ανάρτηση στα social media, όπως η Μιχαηλίδου.

Είχε προηγηθεί, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, η σύσταση από τον Alpha τόσο στους συνεργάτες της εκπομπής, όσο και στη Μελέτη και στον Μάνεση, καθώς στόχος του καναλιού είναι να χαμηλώσει τους τόνους και να μη δώσει άλλη αφορμή για συζητήσεις, εικασίες και διαρροές.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, παραιτήθηκε και η δημοσιογράφος Κάλλια Καρτσάκη. Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο, αλλά και η Κάλλια όπως και ο Ευτύχης δούλευαν πέρσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ζήτησαν όταν ολοκληρώθηκε η “Ελένη” να δουλέψουν με τη Μελέτη.

Το κλίμα στα παρασκήνια, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, εξακολουθεί να είναι ψυχρό ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Παρόλο που τα γραφεία τους είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, δεν επικοινωνούν.

Η Ελεονώρα από την πλευρά της έχει ζητήσει η εκπομπή να έχει περισσότερα κοινωνικά και γυναικεία θέματα. Ο Μάνεσης, όσο ακόμα είχε την επιμέλεια, ήθελε να υπάρχει γρήγορη εναλλαγή θεμάτων και μία πιο αισιόδοξη ματιά στην επικαιρότητα, όπως και στη δική του εκπομπή.

Τελικά το τι ακριβώς θα γίνει με αυτή την εκπομπή, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Είναι όμως στενάχωρο να μη μπορεί να βρεθεί μία λύση και να βλέπουμε τους δημοσιογράφους να αποχωρούν στη μέση της σεζόν…

Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα