Δείτε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη .... γυναίκα

17:46 9/4/2015 - Πηγή: TVNea
Ακροβατώντας στα όρια της κοινωνικής ανοχής, εξόριστες από τον κόσμο του «κανονικού» και του επιτρεπτού, οι τραβεστί που ζουν στον τεράστιο χωμάτινο λάκκο που θυμίζει εγκαταλελειμμένο ορυχείο, αφηγούνται τις ιστορίες που τις οδήγησαν στην «αμαρτωλή» και επικίνδυνη ζωή τους. Η παράσταση «Ο Λάκκος της αμαρτίας», του Γιώργου Μανιώτη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο Εθνικό Θέατρο, έχει εντυπωσιάσει, όπως έχουν εντυπωσιάσει και οι άντρες ηθοποιοί που αποτελούν το καστ.
Η «Γωγώ», κατά κόσμον Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στο
ΟΚ για τον ρόλο- πρόκληση: «Όταν έβαλα τις πρώτες περούκες, έπαθα σοκ με το πόσο έμοιαζα στη μητέρα και την αδελφή μου». Δεν θα ήμουν έτοιμος νωρίτερα. Φαίνεται σύμπτωση, αλλά είναι σαν να προετοιμάστηκα στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ήταν ιδανικός ο χρόνος, που ήρθε η πρόταση. Γενικά οι συνεργασίες που κάνω, κατά κάποιον τρόπο γίνονται καρμικά».

Ο ηθοποιός σχολίασε και το θέμα του ταμπού που έπρεπε να υπερβεί για τον ρόλο του: «Εμείς οι ηθοποιοί αποφασίζουμε να αναμετρηθούμε με τα ταμπού που έχουμε. Χρειάστηκε να ξεπεράσω τις αναστολές και τα ταμπού μου για να υποδυθώ μια τραβεστί. Το να υποδυθείς γυναίκα δεν είναι τόσο τρομερό. Ο Γιώργος Κιμούλης έιχε υποδυθεί τη Μήδεια, και δεν ήταν ταμπού. Η ομοφυλοφιλία, όμως, "ο τραβεστισμός" και η παρενδυσία παραμένουν μεγάλα ταμπού».
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα