Δούκισσα Νομικού: «Δε μιλάω. Αν όμως ξεσπάσω θα τα πω όλα μαζί!»

17:15 9/4/2015 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό HELLO! παραχώρησε συνέντευξη η Δούκισσα Νομικού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα λάθη που κάνει σε σχέση με τους ανθρώπους.
Συγκεκριμένα είπε: «Μπορεί να απομακρυνθώ ή να απομακρύνω ανθρώπους από τη ζωή μου, χωρίς να εξηγήσω, καθώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν καταλάβει. Αυτό είναι λάθος μου. Δε μιλάω. Θέλω να με καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω μου. Αν όμως ξεσπάσω θα τα πω όλα μαζί. Στην τηλεόραση, πάντως δε μου αρέσει ειδικά σε αυτές τις
εποχές να βγαίνω και να λέω δημόσια τον πόνο μου ή να εκφράσω τα παράπονά μου».

Η Δούκισσα μίλησε και για την απόφαση της ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου να αναρτήσει στο instagram φωτογραφία με το νέο της σύντροφο: «Γιατί ένιωσα ότι είμαι έτοιμη να μοιραστώ τα συναισθήματα μου. Ναι, αυτή είναι η νέα Δούκισσα. Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση της στιγμής. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά».

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο παραδέχεται επίσης , τη σοβαρότητα και την διαφορετικότητα αυτής της σχέσης: «Ναι. Πάντοτε ήμουν σοβαρή και ό, τι κάνω το κάνω σοβαρά. Αλλά, ναι νιώθω διαφορετικά και αυτή είναι η αλήθεια».

Για το ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τον σύντροφο της απάντησε:
«Έλεγα ότι δεν θα πάω να μείνω ποτέ μόνη μου. Το να συγκατοικήσω με μια φίλη μου ή το σύντροφο μου το έβρισκα πιο λογικό. Δεν είχα νιώσει ποτέ την συγκεκριμένη ανάγκη ούτε και έτοιμη ένιωθα τότε. Τώρα θα δούμε... μένω ακόμα με τους δικούς μου(γέλια)». Και καταλήγει για το θέμα συγκατοίκησης: «Θα σου πω είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο σίγουρη, και πιο χαρούμενη από ποτέ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Μάλιστα μιλά για το χρονικό διάστημα γνωριμίας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη :«Για μένα ποτέ ο χρόνος, δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Όταν δύο άνθρωποι ταιριάζουν, το καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή».

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού περιγράφει τα χαρακτηριστικά εκείνα που είναι ελκυστικά σε έναν άνδρα: «Με ενθουσιάζει ένας άνδρας που είναι απόλυτα αληθινός, Με γοητεύει όταν χαμογελάει αληθινά, και μου λέει αληθινά λόγια. Να αφήνει απλόχερα να φανούν τα συναισθήματα του. Από την άλλη με απωθεί, η δήθεν υπερβολική σιγουριά ενός άντρα».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα