Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα!

13:45 13/12/2013 - Πηγή: TVNea
ΚΡΙΟΣ
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να πατήσετε όσο μπορείτε καλύτερα στα πόδια σας για αυτό υλοποιείτε ότι έχετε μαζέψει τις προηγούμενες
ημέρες. Αγορές σε θέματα που αφορούν είτε στο σπίτι σας είτε άλλα υλικά αγαθά.

ΤΑΥΡΟΣ
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας κι αυτό θα σας δώσει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Επειδή όμως μερικές φορές οι ευκαιρίες δεν είναι μόνο μέσα από την σταθερότητα αλλά χρειάζεται να κάνετε και βήματα ή ακόμα και να οραματιστείτε κάτι καινούργιο, μην το αφήνετε αυτό από το μυαλό σας.
Γενικά: Έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε και να σταθείτε σε άτομα που πιθανόν να έχουν προσωπικά προβλήματα ή ακόμα και θέματα υγείας. Το σίγουρο είναι ότι κάτι θα προσφέρετε κι αυτό γενικά θα σας κάνει να αποκτήσετε παραπάνω εμπειρίες.

δείτε άτομα που σας έχουν λείψει.br Georgia Serif';" />Έρωτας: Η φιλική σχέση με ένα πρόσωπο πιθανόν να μεταβληθεί ξαφνικά σε ερωτικό κάλεσμα αλλά αν είναι Σκορπιός μπορεί να κρατάτε κάποιες αποστάσεις, επειδή φοβάστε το παρελθόν που ήδη ξέρετε.
ΛΕΩΝ
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια στασιμότητα η οποία δεν σας πολυαρέσει αλλά ίσως να είναι χρήσιμη ως προς την οργάνωση και την παραγωγική διαδικασία.
Γενικά: Νιώθετε ότι είστε κύριοι των αισθήσεων σας και γενικά όλων των συναισθημάτων σας. Αυτό σας δημιουργεί ασφάλεια και ψυχική συγκρότηση. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει.

Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο στην ζωή σας το οποίο μπορεί να υλοποιήσει τα συναισθηματικά σας σχέδια και συγχρόνως να σας βάλει μέσα σε πλαίσιο το οποίο θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Ταύρος, Ιχθύς είναι τα φαβορί.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καριέρα & Οικονομικά: Η φροντίδα ενός συνεργάτη και γενικά των ατόμων που είστε μαζί είναι απαραίτητη. Χρειάζεται όμως να συνενώσετε τις δυνάμεις σας για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.
Γενικά: Έχετε να ασχοληθείτε με θέματα γήινα και πολύ προσωπικά για αυτό δράστε σε πρακτικό επίπεδο. Ο ρεαλισμός μερικές φορές είναι απαραίτητος για να δοθούν οι λύσεις που ψάχνετε.

Έρωτας: Η ξαφνική σας μετάλλαξη ίσως να σας βοηθήσει στο να βιώσετε κάτι πολύ έντονο και καινούργιο. Έχει μεγάλη σημασία να δείξετε τα συναισθήματά σας. Μια καινούργια σχέση η οποία μπορεί να γίνει μέσα από την βοήθεια ενός φίλου θα σας βοηθήσει να ξεθαρρέψετε περισσότερο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καριέρα & Οικονομικά: Ανατρέπονται κάποιες ισορροπίες με το να αναζητήσετε να δημιουργήσετε κάτι πιο ασφαλές γιατί τότε θα δείτε κάποια κενά τα οποία υπάρχουν. Πιθανόν ένα ταξίδι να σας κάνει καλό, κυρίως αν ψάχνεστε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Γενικά: Πατάτε γερά στα πόδια σας και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα των πράξεων σας. Έχετε γενικά μια στάση η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το χάος.
Keywords
Τυχαία Θέματα