Χρήστος Φερεντίνος: Οι πολύ καλές εποχές ήταν όταν έκανα το Deal και το Super Deal

15:33 27/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Φερεντίνος δεν μασάει τα λόγια του και αφού παραδέχεται πως έχει παρουσιάσει στο παρελθόν εκπομπή από ανάγκη, μιλάει για τις οικονομικές απολαβές του αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τα χρήματα...
Εσείς έχετε παρουσιάσει κάποια εκποµπή από ανάγκη;
«Βέβαια. Υπάρχει η επιβίωση, υπάρχει το οικονοµικό κοµµάτι που σε αναγκάζει να κάνεις και πράγµατα που δεν σε καλύπτουν. Όταν ξεκίνησα τη δουλειά αυτή, είχα έναν ροµαντισµό που έβαζε σε δεύτερη µοίρα τα οικονοµικά. Με ενδιέφερε να αλωνίζω ολόκληρη την Ελλάδα
και να δουλεύω, µαζί µε τους συνεργάτες µου, µερόνυχτα στο µοντάζ. Αυτό βέβαια δεν σηµαίνει ότι τώρα µε ενδιαφέρει µόνο το οικονοµικό κοµµάτι. Αγαπώ πραγµατικά αυτή τη δουλειά».
Ζήσατε και τις εποχές που οι τηλεοπτικές αµοιβές ήταν πολύ καλές.
«Εννοείται! Οι πολύ καλές εποχές ήταν όταν έκανα το Deal και το Super Deal, τότε που δηµιουργήθηκε και η µεγάλη φούσκα στην Ελλάδα. Ήταν εποχές καλών αµοιβών, αλλά όχι υπερβολικών. Εγώ ποτέ δεν είχα µπει στο κλαµπ όλων αυτών που έπαιρναν υπερβολικά ποσά».
Σκέφτεστε οικονοµικά την επόµενη ηµέρα; Ή ξοδέψατε όλα σας τα χρήµατα;
«Πάντα σκεφτόµουν την επόµενη ηµέρα και όταν ήρθε η επόµενη ηµέρα µετάνιωσα που τη σκεφτόµουν (σ.σ.: γελάει)! Ειδικά στην Ελλάδα η επόµενη ηµέρα ήταν δύσκολη... Κέρδισαν µόνο εκείνοι που µάζευαν τα λεφτά τους και όχι εκείνοι που επένδυσαν».
Πηγή: Real

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα