Χώρισαν Lopez & Anthony

12:36 17/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, όπως τόνισαν σε κοινή τους ανακοίνωση την Παρασκευή. Η είδηση για τον χωρισμό τους έπεσε σαν βόμβα στον χώρο της διεθνούς showbiz, καθώς θεωρούνταν από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του χώρου.
Στην κοινή τους ανακοίνωση, το ζευγάρι τονίζει ότι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση και για τους δύο, ενώ παράλληλα ζητούν από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική τους
ζωή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους. Τονίζουν επίσης πως έχουν πάρει κοινές αποφάσεις σε όλα τα θέματα.
Ο γάμος της διάσημης τραγουδίστριας με τον Marc Anthony, επίσης τραγουδιστή, διήρκεσε επτά χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2004, λίγο μετά τον χωρισμό της Lopez από τον Ben Affleck και την οριστικοποίηση του διαζυγίου του Anthony από την πρώην Miss Puerto Rico Dayanara Torres. Το 2008 η Jennifer Lopez έφερε στον κόσμο τα πρώτα τους παιδιά, την Emme και τον Max.
Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony...
είχαν συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, στη διάρκεια του γάμου τους. Το 2007 είχαν κάνει κοινή περιοδεία, με τον τίτλο "Juntos en Concierto", ενώ αρκετές φορές συμμετείχαν ο ένας στα album του άλλου. Επίσης, είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "El Cantante".

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα