Χωρίς Τούρκικα ο ΑΝΤ1 την 25η Μαρτίου- Στην θέση τους ιστορική Ελληνική ταινία

23:32 21/3/2013 - Πηγή: TVNea
Κι όμως είναι αλήθεια. Χωρις τις τουρκικές σειρές Σουλεΐμάν και Son θα βγει ο ΑΝΤ1 την 25η Μαρτίου. Ο Ηλιας Κασιδιαρης προειδοποίησε τα κανάλια «να μην διαπράξουν την υπέρτατη προσβολή και προβάλλουν τουρκοσίριαλ την 25η Μαρτίου.
Εάν επιλέξουν να κάνουν κάτι τέτοιο θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας χιλιάδων Ελλήνων έξω από τα κανάλια τους».
Και πράγματι ο ΑΝΤ1 πιθανότατα υπό τον φόβο επεισοδίων δεν θα προβάλει κανένα τούρκικο άλλα την ιστορική Ελληνική ταινία "Η δίκη των δικαστών".

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η δίκη των δικαστών Πολυζωίδη και Τερτσέτη για απείθεια, και η πανηγυρική τους αθώωση κατά τη διάρκεια της περιόδου της αντιβασιλείας στην Ελλάδα του Όθωνος. Μια πραγματική σελίδα της ελληνικής ιστορίας. Λίγα χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, το νεοσύστατο ελληνικό κράτος, υπό τη βασιλεία του Βαυαρού Όθωνος, προσήγαγε σε δίκη τους μεγάλους οπλαρχηγούς του αγώνα, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη (Μάνος Κατράκης) και Γεώργιο Πλαπούτα (Χρήστος Καλαβρούζος), με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Η περιβόητη αυτή δίκη του 1833, που έγινε στο Ναύπλιο, συγκλόνισε το έθνος, επειδή οι πάντες γνώριζαν ότι οι δύο ήρωες ήταν απολύτως αθώοι. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Αθανάσιος Πολυζωίδης (Νίκος Κούρκουλος) και ο δικαστής Γεώργιος Τερτσέτης (Νικηφόρος Νανέρης) αρνούνται να προσυπογράψουν την καθ' υπαγόρευση από το παλάτι, μέσω των τριών αντιβασιλέων Άρμανσμπεργκ, Μάουερ και Χέιντεκ, καταδίκη σε θάνατο των κατηγορουμένων. Οι Βαυαροί διατάζουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να παρέμβει, και αυτός απαγγέλλει κατηγορία εναντίον τους, με αποτέλεσμα να συρθούν στα μπουντρούμια των φυλακών και να δικαστούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας...

Απομένει να δούμε αν και το Mega θα βγάλει αυτή την ήμερα την βιασμένη Φατμαγκουλ
Keywords
Τυχαία Θέματα