Τηλεμαχίες με τραυματιές....

19:16 21/3/2013 - Πηγή: TVNea
Ημερήσιο τηλεβαρομετρο
Tο φυσάνε και δεν κρυώνει οι άνθρωποι του Mega με την αλλαγή που έκαναν στα προγράμματα τους.Παρα την νέα σειρά που μπήκε στη Prime Time του καναλιού το Mega δεν κατάφερε να ανεβάσει το κανάλι στο σύνολο τις ημέρας, αντιθέτως το έριξε κιόλας...
Με εξαίρεση την Καθαρά Δευτέρα
που οι διάφορες ανάμεσα στα 2 μεγάλα κανάλια ήταν χαοτική, ενώ οι επόμενες 2 ήμερες το σκηνικό ανατράπηκε.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 12/03/2013: το MEGA έκανε 23,2 ενώ στο νεανικό κοινό 21,1. Ο ANTENNAέκανε 21,0 ενώ στο νεανικό κοινό 22,2.
Αυτή την εβδομάδα ο ANTENNΑ πέρασε πρώτος με 20,4 ενώ στο νεανικό κοινό 21,2. Το
MEGA έπεσε στο 20,2 ενώ στο νεανικό κατέβασε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά του στο 19,7.

Την περασμένη Τετάρτη 13/03/2013 το MEGA έκανε 22.7 , ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 20.2.ΟANTENNA έκανε 19.1 ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 20.
Αυτή την εβδομάδα το MEGA έπεσε στο 21,5 ενώ ανέβασε το νεανικό του κοινό στο 21,9. Ο
ANTENNA ανέβασε το σύνολο του στο 19,7 αλλά και στο νεανικό κοινό με 20,2 .

Prime Time:Σουλεϊμάν VS Κλεμμένα Όνειρα
Στη Prime Time τα πράγματά δεν αλλάζουν όπως όλα δείχνουν.Και μπορεί η Καθαρά Δευτέρα να ήταν μια σαρωτική ημέρα για το Mega οι επόμενες ημέρες φάνηκε να ξανά μοιράζετε η τράπουλα.
Σουλεϊμάν και Κλεμμένα Όνειρα με εξαίρεση την Καθαρά Δευτέρα που η διάφορα τους ήταν 7,8 στο σύνολο του κοινού και 11,8 στο νεανικό κοινό, τα πράγματα ανατράπηκαν .Και μπορεί η Τρίτη να ήταν κι αυτή μια διαφορετική ημέρα μιας και ο Λαζοπουλος βγήκε στον αέρα η χθεσινή ημέρα απέδειξε ότι ο Σουλεϊμάν έχει τη δυναμική όχι μόνο να κρατήσει τα νούμερα του άλλα και να περάσει στην πρώτη θέση -άλλωστε την Παρασκευή οι τηλεθεατές αναμένονται να δουν την τούρκικη σειρά-.
Η διάφορα τους χθες στο σύνολο ήταν 1,7 ενώ στο νεανικό κοινό 7,7.

Δελτία και lead in..
Όσο για τα Δελτία ειδήσεων τα σαρωτικά νούμερα υπέρ Mega αρχίζουν να εξαφανίζονται στο σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό η διάφορα ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 είναι χαοτική υπέρ του δευτέρου.
Χθες η διάφορα τους στο σύνολο του κοινού ήταν χθες στο 1,8 ,ενώ άλλες φορές με το 40νταρι από τα Κλεμμένα Όνειρα η διάφορα πολλές φορές ήταν και 10 μονάδες υπέρ του Mega. Χθες η τούρκικη σειρά Φατμαγκουλ έριξε τα νούμερα τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό. Πήρε βέβαια την πρωτιά στο σύνολο με αρκετές μονάδες διάφορα από το Βάλς 9,3 για την ακρίβεια, ενώ έχασε στο νεανικό κοινό η Φατμαγκουλ με διάφορα 6,7% από το Βάλς αλλά και από τις ειδήσεις του Alpha με 3,8.

Και για αυτούς που δεν το κατάλαβαν η εβδομαδιαία στήλη Τηλεκοντρόλ άλλαξε ημέρα. Έτσι από χθες θα βγαίνει κάθε Τετάρτη στις 7μμ. Για όσους την έχασαν κάντε κλικ εδώ για να την διαβάσετε..
Keywords
Τυχαία Θέματα