Ατύχημα στη θεατρική παράσταση της Άννας Χατζησοφιά!

18:31 22/12/2013 - Πηγή: TVNea
Ένα απρόβλεπτο ατύχημα συνέβη χθες βράδυ στο θέατρο Badminton Loft, όπου φιλοξενείται η παράσταση της Άννας Χατζησοφιά, με τίτλο "Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω".

Στη βραδινή παράσταση του Σαββάτου και ενώ οι ηθοποιοί βρίσκονταν επί σκηνής, το σχοινί το οποίο κρατά τη μία από τις δύο οθόνες προβολής που χρησιμοποιούνται στο έργο έσπασε, με αποτέλεσμα
η οθόνη να βρεθεί στο κενό.

Αν και επικράτησε μία μικρή αμηχανία (περισσότερο εκ μέρους του κοινού), οι ηθοποιοί ενέταξαν έντεχνα το ατύχημα μέσα στην παράσταση, χωρίς να προκληθεί καμία παρεμβολή ή κανένα μπέρδεμα. Το έργο συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το περιστατικό μοιράστηκε η συγγραφέας της παράστασης και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας: "Ωραία ήταν απόψε στο Loft. Κόσμος, φίλοι, και απρόοπτα όταν έσπασε το σκοινί που στηρίζει την μία από τις δύο οθόνες προβολής. Αλλά τα κορίτσια του "Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω" δεν πτοήθηκαν, εντάξαν το ατύχημα στην παράσταση μια χαρά. Έτσι είναι το θέατρο. Κάθε βράδυ μοναδικό. Αυτή είναι και η ομορφιά του."

*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ - ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12! ΤΟ TVNEA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΔΙΚΗ! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!
Keywords
Τυχαία Θέματα