Αγγελική Νικολούλη Το «Φως στο Τούνελ» και οι δύσκολες υποθέσεις που έχει εξιχνιάσει

17:01 22/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «TV Box» μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τις δύσκολες υποθέσεις που έχει εξιχνιάσει, αλλά και το πώς καταφέρνει να αποβάλλει την ψυχολογική πίεση της δουλειάς της.
Μετά από δεκαοκτώ χρόνια στο «Φως στο Τούνελ», έχει αποκτήσει «γερό στομάχι» στις δύσκολες και σκληρές υποθέσεις που αναλαμβάνει; «Γερό στομάχι; Δε θα το έλεγα... Ο πόνος των συγγενών αγνοουμένων, η αδικία, οι εξαφανίσεις νέων που "λυγίζουν" από την ανεργία, οι δολοφονίες με επηρεάζουν βαθιά ως άνθρωπο και ως μητέρα. Δεν συνηθίζονται τέτοιες καταστάσεις,
όσα χρόνια κι αν περάσουν», εξομολογήθηκε η ίδια.
Ποια ήταν, όμως, η υπόθεση που τη δυσκόλεψε περισσότερο; «Δεν είναι μία, δύο ή τρείς, αλλά πολλές. Όταν κάποιοι εμφανίζουν δολοφονίες σαν εξαφανίσεις σκηνοθετημένες από τους ίδιους τους αγνοουμένους, καταλαβαίνετε για τι σατανικά μυαλά μιλάμε. Φροντίζουν να καλύπτουν τα ίχνη τους, για να μην εντοπιστούν. Με επιμονή και μεθοδικότητα καταφέραμε παρά τις δυσκολίες να εξιχνιαστούν είκοσι δολοφονίες», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.
Σχετικά με το πώς καταφέρνει να αποβάλλει όλη αυτήν την πίεση της δουλειάς της, ανέφερε: «Χαλαρώνω στο σπίτι μου διαβάζοντας ή βγαίνω με φίλους σε κουτουκάκια, ακούγοντας μουσική. Τα αντίδοτα είναι η καλή κι ευχάριστη παρέα και το γέλιο. Μην ξεχνάμε να γελάμε κι ας πιεζόμαστε από προβλήματα», ενώ στην ερώτηση αν τα Χριστούγεννατης προκαλούν μελαγχολία ή χαρά, απάντησε: «Τις γιορτές νιώθω σαν παιδί. Τις χαίρομαι. Δίνω σε όλους δωράκια και μου αρέσει να παίρνω κι εγώ, θέλω να ακούω τα κάλαντα και να στολίζω το σπίτι μου. Έχουν μια μαγεία οι γιορτινές μέρες και φροντίζω να τις περνάω με τους αγαπημένους μου. Θλίβομαι στη σκέψη των συνανθρώπων μας που δεν μπορούν να τις απολαύσουν και κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω χαρά».
Keywords
Τυχαία Θέματα