Γ. Λιανός:"Το ταξίδι θα το θυμόμαστε πάντα"

12:12 17/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Λιανός, ένα από τα τρία μέλη της παρέας των ''Guiness records'' μας δίνει μια γεύση από την εμπειρία τους στη Ρώμη : Περάσαμε υπέροχα, ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα, αγαπησιάρικη και ενίοτε θεοπάλαβη. Το αποτέλεσμα ήταν ένα υβρίδιο, αφού ο καθένας μας ξεχωριστά έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του δόση τρέλας. Το ταξίδι μας αυτό στη Ρώμη θα το θυμόμαστε για πάντα".
Και συνεχίζει : "Κάθε μέρα ερχόμασταν αντιμέτωποι με φοβερές καταστάσεις. Προσωπικά, εντύπωση μου έκανε ένας τύπος που για να μπει στο βιβλίο
Γκίνες προσπαθούσε να περάσει νουντλς από τη μύτη μιας καρφίτσας. Και τα κατάφερε. Πες μου, τώρα, τι ψυχολογικά προβλήματα έχει αυτός ο άνθρωπος και σκέφτηκε κάτι τέτοιο; Επίσης, ένα πρωί, μόλις είχαμε ξυπνήσει, κατεβήκαμε για πρωινό και καθίσαμε δίπλα στον πιο ψηλό και στον πιο κοντό άνθρωπο του κόσμου. Και λίγο αργότερα ήρθε κι αυτός με τα περισσότερα τατουάζ. Εμπειρία..."
Οσο για βραδινές εξορμήσεις στην ''αιώνια πόλη'' ;  " Τελειώναμε αργά από τα γυρίσματα, ευτυχώς όμως είχαμε βρει μια υπέροχη πιτσαρία όπου η παραγγελία μας ήταν η δεύτερη και η τρίτη σελίδα του καταλόγου".

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα