ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:ANT1-Ανατρέπεται η ανακοίνωση τη Δευτέρα για τους 'Βασιλιάδες'?

21:15 11/10/2013 - Πηγή: TVNea
Αυτη η σειρά,κι εμείς μαζί,δεν θα... αγιάσει με τίποτα.Αν και πρόθεση του Ant1 ήταν να ανακοινώσει την πιθανή 'μεταγραφή' των Βασιλιάδων στην παρουσίαση του προγράμματος, επικρατεί μούδιασμα...Ο λόγος?
Οι προχωρημένες επαφές του Mega με ξένη εταιρεία,για αγορά των δικαιωμάτων του β' κύκλου ή καλύτερα.. επέκταση,μιας και διατηρεί το προβάδισμα λόγω της πρώτης σεζόν.
Ποια είναι η αλήθεια?Οπως διαβάσατε παλαιότερα,ο Ant1 προσπαθεί να ενεργοποιήσει option αγοράς των δικαιωμάτων μέχρι το τέλος Οκτώβρη.Που υπερτερεί το Μεγάλο κανάλι?Δεν έχει ανάγκη την option ΑΝ πάρει το 'ΟΚ' της εταιρείας...Και λέμε αν,μιας και δεν είναι κάτι απλό (αν ήταν θα είχαμε ήδη εξελίξεις).Εξάλλου,πολλοί ηθοποιοί είναι ΠΟΛΥ δυσαρεστημένοι με τη στάση που κράτησε το Mega,επιθυμώντας μια 'εκδίκηση'.Ετσι,αρκετοί πρωταγωνιστές είχαν 'δώσει τα χέρια' να είναι τη Δευτέρα στην παρουσίαση του Ant1 ως 'καλεσμένοι', ενισχύοντας επικοινωνιακά την πρόθεση των ιθυνόντων.
Με την εικόνα που έχω αυτή τη στιγμή,το Mega διατηρεί ΜΕΓΑΛΟ προβάδισμα να κρατήσει τη σειρά τουλάχιστον στα συρτάρια του.Ωστόσο,τίποτα δεν είναι δεδομένο.Μην απορήσετε αν ακούσουμε ένα διπλωματικό 'σχόλιο' τη Δευτέρα από τον Λάτσιο 'τύπου προσπαθούμε να πάρουμε τη σειρά,και όχι ΘΑ ΤΗΝ πάρουμε'.
Το κλίμα μεταξύ των 2 σταθμών είναι ψιλο...ψυχροπολεμικό.
[email protected]

(Στο TV EΘΝΟΣ γράφτηκαν για πρώτη φορά οι προχωρημένες συζητήσεις του Mega με την ξένη εταιρεία).
Keywords
Τυχαία Θέματα