ΜΠΡΟΥΣΚΟ-FATMAGUL:Ανατρέπεται η μάχη 19.00-20.00?

21:01 11/10/2013 - Πηγή: TVNea
Πανικός στα επιτελεία των καναλιών για τη μάχη του lead-in,ιδιαίτερα φυσικά στο στρατόπεδο του Mega.Το 'Μπρούσκο',όπως αναμενόταν πήρε κεφάλι στις τηλεθεάσεις,με αποτέλεσμα να γκρεμίζεται η πρωτιά του δελτίου των 20.00.

Η αγωνία των ανθρώπων του Μεγάλου Καναλιού είναι έκδηλη για τις ειδήσεις, όχι τόσο για τη ζώνη 19.00-20.00.Το αποτέλεσμα της μάχης των 2 σειρών δε θα αλλάξει,εδώ που τα λέμε αν η Fatmagul
κρατήσει αυτά τα ποσοστά,και πολύ της είναι...Κάποια πράγματα είναι νομοτελειακά,ακόμα και στην απρόβλεπτη tv. Η οικονομική κρίση δεν επέτρεψε στη Μεσογείων να έχει φέτος 2 καθημερινά σήριαλ,και οι ιθύνοντες του Ant1 'πληρώνουν' με το ίδιο νόμισμα:Μια-απλώς- αξιοπρεπής Ελληνική παραγωγή (& τίποτα παραπάνω) είναι σαφέστατα πιο ελκυστική από μία κακής αισθητικής Τούρκικη σειρά.Απλώς,οι...Megiκοί ποντάρουν στο κοινό που έχει χτίσει η Fatmagul,για να διατηρήσει ένα καλό ποσοστό..
Τα 'ζόρια' ξεκινούν στις '8'.Το Mega δεν είναι Μαρούσι,και πάνω απ'ολα μετρά η νίκη του δελτίου.Θα δρομολογηθούν εξελίξεις,εάν ο Οκτώβρης-Νοέμβρης κλείσουν υπέρ της Χούκλη.
Η νίκη του Μπρούσκου δε θα αλλάξει,η μάχη των δελτίων όμως θα είναι αμφίρροπη
Keywords
Τυχαία Θέματα