ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ καθημερινή σειρά στο Prime Time του ΑΝΤ1;

14:00 15/9/2013 - Πηγή: TVNea
Ναι,πολύ καλά διαβάσατε . Με καθημερινή σειρά στο Prime Time σκέφτεται να χτυπήσει ο τηλεοπτικό σταθμός ΑΝΤ1 απο την Δευτέρα 30 του μήνα . Λίγο πολύ θα υποψιαστήκατε για ποια σειρά ομιλώ, μιας και είναι μόνο μια η ελληνική νέα σειρά με γυρισμένα επεισόδια.

Το ΜΠΡΟΥΣΚΟ λοιπόν οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου σκέφτονται το ενδεχόμενο πέρα από την πρεμιέρα που θα κάνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15 με διπλό επεισόδιο, να συνεχίσει στο Prime Time .
Δεν ξέρω πως το βλέπετε σαν σκέψη αυτό, πάντως οι Αντεννικοι δεν έχουν πάρει την τελική του απόφαση μιας και τη Δευτέρα στην σύσκεψη θα το αποφασίσουν τι ώρα θα μπει έτσι ώστε να ξεκινήσουν και τα τρέιλερ με την ημερομηνία πρεμιέρας αλλά και με την ώρα προβολής.
Λέτε με αυτή την κίνηση να μπει ο Σουλεΐμάν απόγευμα ώστε να γονατίσει για άλλη μια φορά την Φατμαγκιουλ;; Πολύ πιθανό...

Αν πάλι ρωτάτε την γνώμη μου, θα σας πω ότι θα ήταν καλό να μην βγει στην καθημερινή του βάση στο Prime Time. Δεν μου φαίνεται όμως χαζή η κίνηση του ΑΝΤ1 αν το κάνει αυτό τελικά...

Αυτοί λοιπόν που περιμένετε την σειρά με αγωνία μιας και από τα κλικ η αλήθεια είναι πως φάνηκε.. θα κάνετε υπομονή αυτή την εβδομάδα ώστε να μάθετε την τελική του τοποθέτηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα