Αποκαλυπτικό: Βόμβα-Επίσημα στο Έψιλον ο 3ος κύκλος του THE VOICE.

16:28 14/10/2015 - Πηγή: TVNea
Και επίσημα έκλεισε η συμφωνία του Epsilon με τον Τούρκο παραγωγό που πήρε τα διακαιώματα για 8 χώρες (μέσα σε αυτές και για την Ελλάδα)Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για το πετυχημένο show αφού ο ΑΝΤ1 το άφησε να του φύγει μέσα απο τα χέρια.
Στην παρουσίαση εκτος αππροπτου θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια , ναι καλά διαβάσατε ωστόσο όπως όλα δειχνουν το show δεν θα βγει φέτος αλλά του χρόνου.
Πάντα σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM η Ζέτα Μακρυπούλια φέτος θα παρουσιάσει το X FACTOR κι όπως σας είπαμε ενδέχεται και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου...(γάτα ο Λιάγκας, επιβεβαίωσε το κείμενο του TVNEA.COM σήμερα το πρωί στην εκπομπή).
Πάντα σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του TVNEA.COM η Ζετα θα βρεθει στα γραφεια του καναλιού την Κυριακή, κι όλα δείχνουν ότι θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giorgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvneahttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα