Η Τζόυς σε τρία ταμπλό!

16:15 14/10/2015 - Πηγή: TVNea
Ζει την καλύτερη περίοδο στην επαγγελματική ζωή της, αφού και δύο άνδρες τη... διεκδικούν και εκπομπή για τα αδέσποτα ζώα ετοιμάζει.

Η Τζόυς Ευείδη συνεχίζει για τρίτη σεζόν στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, με τη Βάνα Δημητρίου να τη βάζει σε μπελάδες, αφού μετά τον νεότερο άνδρα που έχει ως αγαπημένο μπαίνει στη ζωή της κι άλλος μνηστήρας, αναστατώνοντάς την. «Η Κωνσταντίνα νιώθει τύψεις και ενοχές, γιατίΜε τον τηλεοπτικό Μανωλιό (Ανδρέας Βουγιούκας) έχει δεσμό με νεότερο σε ηλικία άνδρα, τον Μανωλιό (Ανδρέας Βουγιούκας),
και νιώθει ότι τον πηγαίνει πίσω και ότι στο μέλλον θα πληγωθεί από εκείνον, αφού θα την αφήσει για κάποια μικρότερη. Η μοίρα, λοιπόν, θα της στείλει τον Κίκη (Χάρης Γρηγορόπουλος), ο οποίος της παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα. Θα μπει σε μεγάλο δίλημμα και πραγματικά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της» λέει η ηθοποιός στην «Espresso».

Ωστόσο, ο Χάρης Γρηγορόπουλος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο πλευρό της στην εκπομπή με κεντρικούς «πρωταγωνιστές» τα αδέσποτα ζώα, για την οποία, μάλιστα, ενδιαφέρονται δύο κανάλια. «Στο σπίτι μου έχω τρία γατάκια και τρία σκυλάκια - και όλα τα βρήκα στον δρόμο. Να δείτε τι έρωτα έχει ο σκύλος με τη γάτα μου! Δεν θα το πιστεύετε» τονίζει χαριτολογώντας η Τζόυς και συνεχίζει:

«Είναι αδιανόητο για μένα να υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε ζωάκια, τη στιγμή που Οι συντελεστές του «Ευτυχισμένου πρίγκιπα»υπάρχουν τόσα στον δρόμο. Ξέρετε ότι υπάρχουν εγκλωβισμένα ζώα για αναπαραγωγή, τα οποία σε όλη τους τη ζωή γεννούν όμορφα σκυλάκια και είναι δεμένα σε κάγκελα; Κι αυτό γίνεται μέχρι να πεθάνουν. Ναι, αυτός είναι ο πλανήτης μας. Και εμείς πληρώνουμε ωραία σκυλάκια για το κοινωνικό στάτους μας. Μα τα ζώα δεν γεννήθηκαν για να τα κατέχουμε, αλλά για να τα προστατεύουμε».

Στη ζωή της Τζόυς, ωστόσο, χωρά πάντα και το θέατρο, παρά το γεμάτο πρόγραμμα. Η ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» του Ρόμπερ Τομά, στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», η οποία συνεχίζεται για τρίτη σεζόν, ενώ διασκεύασε, πρώτη φορά, το έργο του Οσκαρ Ουάιλντ «Ευτυχισμένος πρίγκιπας», που θα ανεβεί στο θέατρο «Ζήνα» για μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα