Αποκαλυπτικό: η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Celebrity Game Night! - ποια μέρα θα προβάλλεται;

17:31 18/2/2014 - Πηγή: TVNea
Σε ρυθμό μαραθωνίου βρίσκονται οι προετοιμασίες στο κανάλι της Μεσογείων γύρω από το στήσιμο και την πρεμιέρα του νέου βραδινού mega-στοιχήματος, που ακούει στον τίτλο "Celebrity Game Night"! Το νέο project, το οποίο θα προτείνει το Mega στο τηλεοπτικό κοινό, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα και οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται πως ποντάρουν πολλά στην επιτυχία του!

Πριν από λίγο, οι διαχειριστές της σελίδας του Mega στο Facebook έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία, η οποία απ' ό,τι φαίνεται προέρχεται από το γύρισμα του trailer για το "Celebrity Game Night".

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε την παρουσιάστρια της εκπομπής, Σμαράγδα Καρύδη, χαμογελαστή και ντυμένη στα λευκά να κάνει... κούνια, ενώ πίσω της δεσπόζουν λευκά μπαλόνια. Γενικότερα, το κλίμα που επιδιώκεται να περάσει στο κοινό είναι φυσικά αυτό της ξενοιασιάς και της χαλαρότητας, στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν και το συνολικό concept του εν λόγω προγράμματος.

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ημέρα προβολής που αποφάσισαν να τοποθετήσουν οι ιθύνοντες του σταθμού το νέο αυτό show και δεν είναι άλλη από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! Αυτό σημαίνει πως, εάν το "Celebrity Game Night" μπει στη ζώνη 22:30-00:00 θα κονταροχτυπηθεί - έστω και για λίγο καιρό - με το "The Voice", ενώ αν μπει στη ζώνη 23:30-01:00, τότε ο ανταγωνισμός πολλαπλασιάζεται, αφού απέναντί του θα βρει τόσο το "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη όσο και τη Ναταλία Γερμανού! Προβλέπεται η μάχη της... ξανθιάς!

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA αναφέρει:

Celebrity Game Night: ένα παιχνίδι που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση! Κάθε εβδομάδα η Σμαράγδα σαν καλή οικοδέσποινα υποδέχεται στο «σπίτι» της έξι αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και δύο παίκτες, για να διασκεδάσουν παίζοντας. Όλοι μαζί σαν μια παρέα παίζουν παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις από την ποπ κουλτούρα. Γελούν, αυτοσχεδιάζουν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, κάνουν πλάκα και περνούν όμορφα. Οι παίκτες διεκδικούν κάποιο χρηματικό έπαθλο ενώ οι celebrities παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Το συνολικό ποσό που μπορούν να κερδίσουν παίκτες και celebrities σε κάθε επεισόδιο είναι 6000€. Το παιχνίδι ξεκίνησε στην αμερικάνικη τηλεόραση τον Ιούλιο του 2013 με παρουσιάστρια την ηθοποιό Jane Lynch, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions
Keywords
Τυχαία Θέματα