Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει σήμερα στις 21:00 στον ALPHA

16:16 18/2/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει σκληρός όπως πάντα! Σε μια εποχή που σηματοδοτεί καυτές εξελίξεις, έρχεται για να ανοίξει το καπάκι της κατσαρόλας που βράζει.
Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 21:00, το πρώτο από τα τέσσερα Τσαντίρια της χρονιάς στήνεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Το δεύτερο Τσαντίρι θα στηθεί
στη Θεσσαλονίκη.
«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 21:00, θα γίνει και πάλι της… Τρίτης!

Βάζοντας στο στόχαστρο της σάτιράς του την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται. Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του, το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του και τους προσκεκλημένους του, ψυχαγωγεί, συγκινεί αλλά και προβληματίζει.
Ο μοναδικός σατιρικός λόγος του, τα ανατρεπτικά βίντεο, τα σκετς εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, φωνάζουν τις σκέψεις μας.
Για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, τη σαιζόν 2012-2013 ο Αlpha καινοτόμησε μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ Αfter, αναδεικνύοντας τη δυνατή σχέση αλληλεπίδρασης της τηλεόρασης και του διαδικτύου. Ο Λάκης κατόρθωσε με πρωτοφανή επιτυχία να χαράξει πορεία και να τολμήσει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και κυρίως τους νέους. Σε αυτό το εγχείρημα είχε συνοδοιπόρους τους χρήστες του διαδικτύου και του Alpha Mobile App, οι οποίοι σφράγισαν αυτή την προσπάθεια βάζοντας φωτιά στους server.
Με απόλυτη ελευθερία, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, ο Λάκης σέρφαρε για τρεις Τρίτες από τις 23:00, στους υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets μας.
Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ After προβλήθηκε αποκλειστικά μέσω live streaming, καθώς και στο Alpha Mobile App, τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets.
Keywords
Τυχαία Θέματα