Αποκαλύπτει τα πάντα...

18:01 17/10/2015 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε ένα αρκετό διάστημα μακριά από τα φλας, τους δημοσιογράφους και τις συνεντεύξεις. Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε ένα δυνατό comeback στην τηλεόραση και είναι πια στην παρέα του πρωινού του ΑΝΤ1.

Έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό YOU και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το πως της έγινε η πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου για το πρωινό «Ο Γιώργος Λιάγκας μου τηλεφώνησε στα τέλη Ιουνίου, ήταν πολύ ευγενικός, μου είπε
ότι θα ήθελαν να είμαι στην εκπομπή και δεν σου κρύβω πως σοκαρίστηκα, γιατί δεν το περίμενα. Του είπα «Γιώργο μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με τιμά η πρόταση σου, αλλά θα ήθελα να το σκεφτώ». Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο, αμέσως φαντάστηκα τον εαυτό μου στην εκπομπή και είχα μια ωραία αίσθηση. Και επειδή λειτουργώ κατά 80% με την διαίσθηση είπα «ναι» και συνέχισε «Οφείλω να πω πως τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη με προσέγγισαν με ωραίο και γλυκό τρόπο. Αυτός ήταν ο ένας λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση και ο άλλος πως είμαι φίλη σχεδόν με όλους όσοι συμμετέχουν στην εκπομπή. Αισθάνθηκα ασφάλεια».

Στην εκπομπή «Αυτά είναι», στο ΣΚΑΙ, είδαμε την Μαρία Ηλιάκη για πρώτη φορά σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας ενώ τώρα βρίσκεται στο πάνελ του πρωινού του ΑΝΤ1 «Νομίζω πως όλα αυτά με τα πρώτα και τα δεύτερα ονόματα είναι μόνο για εμάς που δουλεύουμε στην τηλεόραση. Ο κόσμος δεν τα κοιτά αυτά. Δεν με ενοχλεί να με πουν πανελίστρια. Αυτή την δουλειά την αγαπώ, είτε ως ρεπόρτερ στο παρελθόν είτε ως παρουσιάστρια είτε ανήκοντας σε ομάδα. Το βασικό είναι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό που καλείσαι να κάνεις. Ξέρω ότι στο «Πρω1νό» αισθάνθηκα μεγαλύτερη ασφάλεια, εκεί με οδήγησε το ένστικτο μου, εκεί ήθελα να πάω και εκεί πήγα», είπε χαρακτηριστικά.

Δύο εβδομάδες που το πρωινό του ΑΝΤ1 είναι στον αέρα. Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε στον Άρη Καβατζίκη το πως νιώθει αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις της από την εκπομπή «Αισθάνομαι όμορφα. Κάποιοι σχολιάζουν πως είμαι κουμπωμένη. Νομίζω πως είναι λογικό τις πρώτες μέρες να προσπαθώ να βρω πατήματα, την ισορροπία μου, να μην διακόπτω. Ίσως τις πρώτες μέρες να ήμουν λίγο πιο χαμηλών τόνων από ότι με έχουν συνηθίσει».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα