Δημήτρης Μακαλιάς: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έφυγε από την εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα

17:16 17/10/2015 - Πηγή: TVNea

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησαν στο People για τον αν έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους, καθώς κάνουν το ίδιο επάγγελμα και για το αν έχουν καταφέρει να διαχωρίζουν δουλειά και ζωή. ΟΔημήτρης, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο λόγος που δεν είναι φέτος στην ομάδα της εκπομπής Στα Καλά Καθούμενα δεν είναι μόνο οικονομικός.
Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας;
Δημήτρης: Δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που συνεργαζόμαστε και ρέει εύκολα. Οι δουλειές που κάνουμε
μαζί είναι τόσο ήρεμες που νιώθουμε σαν να φεύγουμε από το ένα μας σπίτι και να πηγαίνουμε στο άλλο. Παλιότερα στη δουλειά ήμασταν πιο έκρυθμοι, τώρα έχουμε ηρεμήσει πολύ, γιατί νιώθουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και τη σχέση μας.
Αντιγόνη: Υπάρχουν ζευγάρια που κοιτάζουν ποιος από τους δύο θα βγει πιο μπροστά, αλλά εμείς δεν είμαστε έτσι. Θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. Συμβουλεύομαι τον Δημήτρη και θέλω να μου λέει την άποψή του, γιατί είναι ειλικρινής απέναντί μου. Δεν μας κουράζει να δουλεύουμε μαζί, γιατί στη δουλειά δεν λειτουργούμε ως σύντροφοι αλλά ως συνεργάτες. Σίγουρα θα τον πάρω μια αγκαλιά και θα του δώσω ένα φιλάκι, αλλά κρατάμε τις ισορροπίες.
Όταν μπαίνετε στο σπίτι, αφήνετε τη δουλειά εκτός;
Δημήτρης: Η καθημερινότητα μας επηρεάζει ακόμα και στις δουλειές που δεν είμαστε μαζί, οπότε, όταν επιστρέφουμε, θέλουμε να μοιραζόμαστε αυτά που ζήσαμε.
Δημήτρη, γράφτηκε πως αποχώρησες από την εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα για οικονομικούς λόγους. Ισχύει;
Οι διαφωνίες μου με το κανάλι ήταν σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο στο οικονομικό. Δεν βρήκαμε κοινό τρόπο συνεργασίας για τη δεύτερη χρονιά. Απέχουμε σε πολύ βασικές αξίες. Με την Κατερίνα, τον Κρατερό και τηνΌλγα κρατάμε επαφές. Πέρσι από τα παιδιά δέχτηκα μια ειλικρινή πρόταση, ένιωσα ασφάλεια και το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Σεβόμαστε και εκτιμάμε ο ένας τον άλλο. Τους αγαπάω και τους παρακολουθώ. Στην τηλεόραση σήμερα νομίζω πως λείπει η αλήθεια, ενώ πρέπει να σταματήσει να είναι μια πλαστική τηλεόραση τηλεμάρκετινγκ. Αν νιώσω ότι δεν μπορώ να είμαι εγώ και να είμαι ειλικρινής απέναντι στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές, αποχωρώ, με όποιο κόστος κι αν έχει η απόφασή μου αυτή. Μακάρι υπό άλλες συνθήκες να βρεθώ ξανά με αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς, φέτος, δεν μπόρεσα προσωπικά να υπομείνω τα άλυτα προβλήματα που προέκυψαν με το κανάλι.
Έχετε σκεφτεί να παρουσιάσετε μαζί εκπομπή;
Δημήτρης: Εγώ την παρακαλάω, αλλά εκείνη δεν θέλει.
Αντιγόνη: Φοβάμαι πολύ την τηλεόραση, δεν νιώθω άνετα και δεν είμαι ασφαλής. Το να πάω σε ένα show με χορό και τραγούδι μπορώ να το υποστηρίξω, αλλά φοβάμαι την παρουσίαση.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα