Αποχωρεί από την κούρσα της τηλεόρασης ο Ιβάν Σαββίδης;

09:31 30/11/2016 - Πηγή: TVNea
Ενοχλημένος από την εξέλιξη που είχε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εμφανίζεται ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις υπερθεματιστές στον πρόσφατο διαγωνισμό που κρίθηκε τελικώς αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Εμπράκτως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση και αποδέκτη ότι ενδιαφέρεται σοβαρά να επενδύσει στο υπό διαμόρφωση τηλεοπτικό σκηνικό.

Ωστόσο, μετά την τροπή που έλαβαν τα πράγματα, ο κ. Σαββίδης, δείχνει έντονα προβληματισμένος
και, όπως λένε όσοι συνομιλούν μαζί του, σκέφτεται πλέον σοβαρά να αποχωρήσει από την κούρσα της διεκδίκησης. Αλλωστε, όπως επισημαίνουν οι ίδιες, καλά ενημερωμένες πηγές, δεν είναι τυχαίο ότι έχει σταματήσει κάθε κουβέντα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την είσοδό του στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Το αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Mega, όπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Σαββίδης διέκοψε κάθε επαφή με τον εκδότη του «Εθνους», Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος είχε υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση προς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Για την Ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί ότι θετική με την εμπλοκή του ομογενούς επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση του Mega ήταν και η κυβέρνηση. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ανέπτυξε έντονη δράση ο κ. Μπόμπολας, σε αντίθεση με τους Βαρδινογιάννη και Ψυχάρη, που εκτιμούν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπούμε σε μια νέα εποχή για το Μεγάλο Κανάλι.

Ανεξάρτητα, όμως, από τα όσα έχουν λάβει χώρα στο παρασκήνιο, αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους φαίνεται να κάνει πίσω ο Ιβάν σχετίζεται με το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται ότι η ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες μπορεί να τραβήξει για πολύ χρόνο ακόμη.

parapolitikahttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα