Από το ημερολόγιο του Σπύρου Σούλη για την αποστολή στην Ηλεία!

16:11 27/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ειδική Αποστολή Ηλεία ΗΜΕΡΑ 1η
Η αποστολή μας ξεκίνησε! 150+ συνεργάτες είμαστε από σήμερα στην Πάτρα, και από αύριο χτίζουμε στην Ηλεία το σπίτι της 15μελούς οικογένειας Διαμαντοπούλου. Δεν μπορώ να περιμένω!
Eιδική Αποστολή Ηλεία ΗΜΕΡΑ 2η
Πολλά γκρεμίσματα, καθαρίσαμε το καμένο σπίτι, αρχίσαμε χτίσιμο, σοβάτισμα, αποκατάσταση ζημιών και νέας πρόσοψης, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, μονώσεις, και νέα στέγη!
Επίσης φάγαμε όλοι μαζί, πήγα στο καφενείο του χωριού και άρμεξα πρόβατα. Κούραση καθόλου στο μυαλό, μόνο στο σώμα. Είμαι χαρούμενος πολύ!!! :)
Eιδική Αποστολή Ηλεία ΗΜΕΡΑ 3η
Μεγάλη καταιγίδα εδώ και ώρα μας έχει δημιουργήσει προβλήματα με την ξύλινη κεραμοσκεπή, τα εξωτερικά σοβατίσματα και τους χρωματισμούς. Η διαμόρφωση του κήπου αναβάλλεται για αύριο. Παύση λοιπόν εργασιών. Βλέπω κόπους δύο ημερών να εξαφανίζονται. Αλλά δεν μασάμε.
Ειδική Αποστολή Ηλεία” ΗΜΕΡΑ 4η
Είμαστε με 3 ώρες ύπνο. Επιδιορθώνουμε της ζημιές από την χθεσινή καταιγίδα, συνεχίζουμε τις υπόλοιπες εργασίες. Η νέα στέγη είναι υπέροχη. Το σπίτι θα είναι ενεργειακά αναβαθμισμένο και "πράσινο". Θα κάνουμε και άλλα αλλά δεν τα λέω, μην τα μάθει η οικογένεια και χαλάσει η έκπληξη! Έχει ήλιο. Σήμερα θα συνεχίσω με την εκμάθηση των αγροτικών εργασιών και θα μαζέψω μέλι! Τέλεια!
συνέχεια....
Ειδική Αποστολή Ηλεία ΗΜΕΡΑ 5η
Πολύ δουλειά αλλά και κέφι και γέλιο. Θα δουλεύουμε όλο το βράδυ, αφού μέχρι αύριο το μεσημέρι -οπότε και συμπληρώνονται πέντε 24ωρα από την έναρξη- θέλουμε να έχουμε ολοκληρώσει. Αν τα καταφέρουμε με τόσες καθυστερήσεις, καταιγίδες και το δύσβατο της περιοχής... ΘΑ ΠΕΤΑΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. Κάνω τα πάντα για να είναι όλα άψογα! Στείλτε μου την θετική σας ενέργεια! Την χρειάζομαι!
MISSION ACCOMPLISHED!
Καλημέρα! Εχθές, και μόλις 2 ώρες πριν συμπληρωθούν πέντε 24ωρα από την έναρξη των οικοδομικών εργασιών, το σπίτι της 15μελούς οικ. Διαμαντοπούλου στην Βάλμη Ηλείας... ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! Ότι και να σας πω για το πως είναι και το πως αισθάνομαι είναι λίγο! Θα τα δείτε όλα σύντομα! Σας ευχαριστώ για όλη την θετική ενέργεια και τις ευχές σας. Ετοιμάζομαι τώρα για να παραδώσω το κλειδί! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Η ειδική αποστολή του ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στην Ηλεία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μην χάσετε την αποκάλυψη του σπιτιού της οικ. Διαμαντοπούλου την Παρασκευή 3/6 στις 22.00 στο πιο συγκινητικό/ συγκλονιστικό επεισόδιο του ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ.
Keywords
Τυχαία Θέματα