Από την ψαραγορά στον Μένιο...

09:03 1/10/2018 - Πηγή: TVNea

Αποχαιρέτησε από τη μία εκπομπή του Epsilon και βρέθηκε στην επόμενη.
Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο που από τον περασμένο Ιούλιο καλημέριζε τους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο στο «Παιδιά από σπίτι». Έναν αποχαιρετισμό και ένα καλωσόρισμα στο Epsilon για τον νεαρό συνεργάτη του σταθμού είχε φυλαγμένα η Κυριακή για τους τηλεθεατές. Ο Βασίλης Σίμος αποχαιρέτησε από το «Παιδιά από σπίτι» που έριξε αυλαία και λίγη ώρα μετά βρέθηκε στο πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη.

«Να
πω ότι από σήμερα θα είναι στην εκπομπή ο Βασίλης Σίμος. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έκανε μόνο εκπομπή την καλοκαιρινή περίοδο. Είναι δημοσιογράφος. Θα βρίσκεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Καλώς ήρθες επίσημα στα Αποκαλυπτικά. Καλή αρχή. Για να σπάσει και λίγο το γυναικείο κλίμα. Λίγο πρέπει», ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, καλωσορίζοντας το νέο μέλος της παρέας των Αποκαλυπτικών.

Ο Βασίλης, ωστόσο, είχε γίνει γνωστός πριν από περίπου 1,5 χρόνο μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό". Τότε, σπούδαζε δημοσιογραφία, δηλώνοντας μοντέλο και ψαράς. Η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά έκαναν τις ζωντανές συνδέσεις και τον είχαν
επισκεφθεί στον πάγκο του στην ψαραγορά.

Δείτε τα απόσπασμα:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα