H μάχη ξεκινά αύριο...

20:49 30/9/2018 - Πηγή: TVNea

Η μάχη της τηλεθέασης ουσιαστικά ξεκινάει αύριο. ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, ALPHA και STAR οργανώνονται με μικρές ή και μεγαλύτερες αλλαγές στην prime time του προγράμματός τους. Το κομμάτι που ουσιαστικά προσελκύει και τα μεγαλύτερα διαφημιστικά πακέτα και θεωρείται παραδοσιακά (ειδικά τους χειμερινούς μήνες που ο κόσμος μένει
περισσότερο στο σπίτι) γήπεδο για «σοβαρή μπάλα».

Στον APLHA προγραμματίζουν το «Τατουάζ» μία ώρα αργότερα (στην ώρα που κανονικά προβαλλόταν και πέρσι), στις 21:50, αφού θα κάνουν πρεμιέρα της σεζόν με νέα επεισόδια σειρών όπως η «Μουρμούρα», κλπ.

Στον ΣΚΑΙ απόψε ξεκινάει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» το οποίο θα προβάλλεται και τη Δευτέρα. Την Τρίτη μπαίνει στον ανταγωνισμό το «THE VOICE» που θα προβάλλεται τρεις μέρες την εβδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων. Στην πρώτη φάση του πετυχημένου σόου που θα δούμε τις blind auditions το ενδιαφέρον θα κρατηθεί ψηλά.

Στον ΑΝΤ1 μεταθέτουν την εκπομπή (λογικής και αισθητικής youtube) «Κοινή λογική» λίγο πριν τα μεσάνυχτα αφού είδαν ότι δεν προχώρησε. Κι αυτό για να μην έχουν απώλειες στην prime time μιας και το συγκεκριμένο μισάωρο πρόγραμμα ουσιαστικά ήταν lead in στα σίριαλ του νέου προγράμματος.

Στο STAR αισθάνονται ασφαλείς ειδικά τη Δευτέρα με το Next Top Model που ξεκίνησε δυναμικά, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί ότι η εβδομάδα έχει επτά ημέρες και τη χαρά, σε ανάλογα του GNTM, νούμερα δεν την είδαν με το Master Chef Junior.

Οσο για το Epsilon (προσεχώς Open) δεν μπαίνει ακόμα σε τέτοιους προβληματισμούς αφού επισήμως έχει δοθεί ως ημέρα πρεμιέρας προγράμματος και αναγέννησης του καναλιού η 22α Οκτωβρίου. Μέχρι τότε έχουν χρόνο στο κανάλι να σκεφτούν με ποια προγράμματα θα κατέβουν στην … εμπόλεμη ζώνη της prime time. Κι ενώ ο πόλεμος του ανταγωνισμού θα μαίνεται.

enimerosi24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα