Απίστευτη κίνηση! Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί κι αποχαιρετά το MEGA...

00:23 29/10/2018 - Πηγή: TVNea


κίνηση -έκπληξη

Αναμφισβήτητα ,το καυτό θέμα των τελευταίων ωρών είναι το κλείσιμο του πρώτου καναλιού της χώρας, του Mega. Χθες, στις 2.08 το ξημέρωμα η Digea έριξε το σήμα, κι αυτό αποτελεί πληγή για τα media.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, μια κίνηση του ΑΝΤ1 ,μας αφήνει κυριολεκτικά άφωνους. Το κανάλι από τον τηλεοπτικό
του αέρα εδώ και λίγες ώρες αποχαιρετά το MEGA και το ευχαριστεί ! Ναι ,καλά διαβάσατε. Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί το MEGA ,και τονίζει πως θα λείψει σε όλους. Μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά μέσα από το Κεντρικό Δελτίο η Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε για το μαύρο και υπογράμμισε πως ευχαριστούν το MEGA και οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1.

Φυσικά, μετά από μια τέτοια κίνηση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΑΝΤ1 , που σε μια τέτοια στιγμή, έκανε στην άκρη τον όποιο τηλεοπτικό-επιχειρηματικό ανταγωνισμό, και ''υποκλίθηκε'' τόσο στη δύναμη όσο και στην ποιότητα του Μεγάλου καναλιού...Πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, όμως, καθ' όλα ευχάριστο.

Δείτε το video:

Αναμφισβήτητα ,το καυτό θέμα των τελευταίων ωρών είναι το κλείσιμο του πρώτου καναλιού της χώρας, του Mega. Χθες, στις 2.08 το ξημέρωμα η Digea έριξε το σήμα, κι αυτό αποτελεί πληγή για τα media. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, μια κίνηση του ΑΝΤ1, μας αφήνει κυριολεκτικά άφωνους. Το κανάλι από τον τηλεοπτικό του αέρα, εδώ και λίγες ώρες αποχαιρετά το MEGA και το ευχαριστεί! Ναι ,καλά διαβάσατε. Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί το MEGA ,και τονίζει πως θα λείψει σε όλους. Μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά μέσα από το Κεντρικό Δελτίο η Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε για το μαύρο και υπογράμμισε πως ευχαριστούν το MEGA και οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1. Φυσικά, μετά από μια τέτοια κίνηση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΑΝΤ1 , που σε μια τέτοια στιγμή, έκανε στην άκρη τον όποιο τηλεοπτικό-επιχειρηματικό ανταγωνισμό, και ''υποκλίθηκε'' τόσο στη δύναμη όσο και στην ποιότητα του Μεγάλου καναλιού. #mega #ant1 #greektv #tvnea #tv #greece #megasynexizoume #tvnews #news #mega_telosΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tvnea.com (@tvnea_com) στις 28 Οκτ, 2018 στις 11:58 πμ PDT
Δείτε το σχετικό αφιέρωμα και τα συγκινητικά λόγια στο Κεντρικό Δελτίο:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα