Η αποκάλυψη της Καγιά για την πρόταση να είναι στο GNTM - ''Το STAR από πέρσι μου είχε πει...''

20:14 28/10/2018 - Πηγή: TVNea

Ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της φετινής σεζόν είναι το GNTM του STAR, που πρωτογνωρίσαμε στον ΑΝΤ1 πριν πολλά χρόνια. Κριτής είναι μέσα σε άλλους και η Βίκυ Καγιά, που τότε ήταν παρουσιάστρια.
Η ίδια μιλά στο Down Town κι αποκαλύπτει.

Πριν ξεκινήσει το φετινό GNTM, είχε γραφτεί ότι αυτοπροτάθηκες για την παρουσίαση.

Δεν ξέρω γιατί τα έλεγαν αυτά, ούτε πώς
ξεκίνησαν αυτές οι φήμες. Εμένα το Star μού το είχε προτείνει από πέρσι. Μου είχαν πει: ''Δουλεύουμε για να πάρουμε το GNTM και θέλουμε να ξέρουμε εάν είσαι διαθέσιμη να το κάνεις''. Και τους λέω ''αστειεύεστε;''. Εννοείται ότι είπα αμέσως ''ναι'', από πέρσι κιόλας.

Έχει διαφορά το φετινό GNTM από τα δύο πρώτα που είχες κάνει πριν από εννέα χρόνια;

Έχει αλλάξει η νοοτροπία. Στο Next top model εκείνης της εποχής ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο το κομμάτι της μόδας και του μοντέλου. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς στη μόδα. Υπάρχουν τα κορίτσια με καμπύλες, το large size που με αφορά πάρα πολύ, γιατί λατρεύω τις γυναίκες με καμπύλες. Είναι δηλαδή εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες, γιατί ο χώρος έχει αλλάξει στο κομμάτι της παραγωγής, στο κομμάτι των σχεδιαστών, στα πάντα. Και τα κορίτσια μας φέτος είναι πολύ πιο διαφορετικά, φρέσκα κορίτσια. Οι παλιές μας ήταν πιο κλασικές. Άσε που οι φετινές είναι έτοιμες για όλα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα