Αντώνης Λουδάρος: Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάζει!

17:01 29/5/2016 - Πηγή: TVNea
Συνέντευξη στο townsendia και στην Έρη Χριστοφορίδου παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός όπου μίλησε για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάζει, καθώς και για τα επαγγελματικά του!

«Μουσική Σκηνή» στο Action24. Θα θέλατε να μας αποκαλύψετε παραπάνω για αυτή τη συνεργασία;

Φυσικά και θα σας πω! Μου έγινε αυτή η πρόταση και είδα ότι είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Την συμπαρουσιάζω με τον Μιχάλη Μαρίνο και τη Μαρία Κωνσταντάκη. Δεν είμαστε ακριβώς αυτό που ονομάζεται παρουσιαστές... λέμε
ότι την παρουσιάζουμε, γιατί είμαστε εμείς εκεί (γελάει).

Προσπαθούμε να βάλουμε την καλή μας διάθεση και το κέφι μας για ζωή. Τραγουδάμε τραγούδια που αγαπάμε και που μας αρέσουν. Η κάθε εκπομπή θα έχει τη δική της θεματική. Δεν είναι άλλη μία μουσική εκπομπή με την έννοια που γνωρίζουμε όλοι. Η εκπομπή αυτή γυρίζεται σε θέατρο και έχει όπως είπα στην αρχή τρεις παρουσιαστές όπως και καλεσμένους. Θα υπάρχει πάντα ένας βασικός καλεσμένος ο οποίος θα είναι τραγουδιστής ή τραγουδίστρια και θα "κρατάει" τον βασικό κορμό της όπως και θα έχει έναν ή δύο καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου ή από κάποιον άλλο χώρο που έχει σχέση με την τέχνη. Αυτοί οι καλεσμένοι όμως θα πρέπει να έχουν όρεξη για συζήτηση. Συγκριτικά με τις άλλες εκπομπές αυτή θα είναι πιο πολύ της παρέας και θα είναι πολύ πιο απλή. Σίγουρα δεν θα φιλοξενούμε μεγάλες παρέες. Βεβαίως στο μέρος των συνεντεύξεων θα μας λέει ο καλλιτέχνης κάποια πράγματα για τη ζωή του και για τη δουλειά του. Προσπαθούμε όμως να τα προσεγγίζουμε πάντα με ευαισθησία και χιούμορ. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ευχάριστο να τις παρακολουθήσει κανείς και ίσως κάποιοι από τους θεατές τραγουδήσει και στο σπίτι του. Ο στόχος είναι αυτός και μακάρι να τον πετύχουμε. Να καταφέρουμε δηλαδή να ψυχαγωγηθεί ο τηλεθεατής. Σίγουρα η εκπομπή είναι low-budget, θεωρούμε όμως ότι έχει ψυχή.

Είπατε ότι το κάνετε για να ψυχαγωγήσετε τον κόσμο. Ο κόσμος έχει ανάγκη τη ψυχαγωγία;
Ιδιαίτερα αυτό τον καιρό νομίζω πως ναι το έχει ανάγκη. Ζούμε τόσο δύσκολα και τόσο με μια βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι μας όλοι. Νιώθουμε απογοητευμένοι, νιώθουμε προδομένοι αλλά θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε λίγο πιο βαθιά για να δούμε τι κακό έχουμε κάνει και εμείς, ο καθένας ξεχωριστά. Έχουμε συμβάλλει στο να φτάσει η χώρα στη διάλυσή της. Όχι βεβαίως στο βαθμό που φταίνε οι πολιτικοί. Εμείς φταίμε στα απλά, στα καθημερινά, στο ότι πετάω τα σκουπίδια στο δρόμο και δε με νοιάζει, στο ότι παρκάρω όπου να'ναι και δεν με νοιάζει ο διπλανός μου, ότι δεν σέβομαι. Εκεί είναι το πρόβλημά μας. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε. Δεν έχουμε φερθεί καλά σε αυτή τη χώρα. Δεν τις αξίζει της χώρας τέτοιες συμπεριφορές. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μεγάλα λάθη. Βεβαίως και δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, αλλά θα τα πληρώσουμε όλοι μαζί.
Η εκπομπή για πότε είναι προγραμματισμένη;
Για αρχές Ιουνίου. Ίσως είναι μία πρωτοτυπία ότι το Action24 θα έχει καινούριο πρόγραμμα το καλοκαίρι, ενώ όλοι οι άλλοι θα έχουν επαναλήψεις. Το Action24 είναι ένα μικρό και κανάλι, το παλεύει και προσπαθεί να έχει ποιότητα, ωραίες ταινίες και εκπομπές. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε για μεγάλα. Τα μεγάλα φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή είναι φούσκες.
Υπάρχουν και άλλα επαγγελματικά σχέδια;
Ναι, σίγουρα υπάρχουν. Ξεκινάμε με μία καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Θα ανεβάσουμε "Το Μήλο" με την Ναταλία Δραγούμη. Το έργο έγραψε ο Γιώργος Βάλαρης και ο Στέλιος Παπαδόπουλος. Την παράσταση την σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης. Μία παράσταση όπου η νέα γενιά συναντάει -αν μπορούμε να θεωρηθούμε με την Ναταλία νέα γενιά- βετεράνους. Η νέα γενιά θα συναντήσει τον Κώστα Βουτσά και τον Γιώργο Κωνσταντίνου σε δύο ρόλους έκπληξη. Ο Κώστας Βουτσάς υποδύεται τη μαμά μου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου κάνει τη μαμά της Ναταλίας. Η παράσταση έχει να κάνει με την σχέση ενός ζευγαριού από την ημέρα που γνωρίζεται τυχαία σε ένα μπαρ μέχρι τον έρωτα, τον γάμο, το διαζύγιο και όλη την ιστορία ενός ζευγαριού και πως οι μάνες κινούν τα νήματα πίσω από αυτό. Είναι πολύ ωραίο να συναντάς ανθρώπους με τέτοια ιστορία. Έχω να μάθω πολλά από αυτούς και περιμένω πως και πως αυτή τη συνάντηση. Η συνεργασία αυτή προέκυψε ύστερα από μία πρόταση που μου έκανε ο Γιώργος Βάλαρης. Η παράσταση αυτή είχε ανέβει και πιο παλιά με ένα μόνο ζευγάρι. Φέτος αποφασίστηκε, μετά από συνεννόηση να ανοίξει η ιστορία και να μπουν και δύο μανάδες. Νομίζω ότι αξίζει και ότι ο θεατής θα δει μία τρυφερή και αστεία ιστορία.
Τον χειμώνα θα κάνω μία σκηνοθεσία, θα ασχοληθώ με ένα πολύ ωραίο έργο του Παναγιώτη Μέντη. Ονομάζεται "Ρόζα Εσκενάζυ" και μιλάει για τη ζωή της μεγάλης ντίβας του ρεμπέτικου. Θα ανέβει στο Θέατρο Αθηναΐδα, στον Κεραμικό στα μέσα του Οκτώβρη, με την Νεφέλη Ορφανού, στον ομώνυμο ρόλο.
Και τέλος, όπως είπα και στην αρχή, θα ανεβάσουμε για δεύτερη χρονιά την παράσταση «Για όνομα...» στο Θέατρο Αλίκη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα