Έρχεται στον ΣΚΑΪ τα «μαστορέματα» New Edition...

14:45 29/5/2016 - Πηγή: TVNea
Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 3 μ.μ. ξεκινά ο πέμπτος κύκλος της επιτυχημένης εκπομπής «μαστορέματα», που θα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο διακοσμητής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων Ηλίας Καραντωνίου και η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Θεοτοκάτου επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 3 μ.μ. και μας δείχνουν πώς να φτιάχνουμε μόνοι μας υπέροχες κατασκευές που θα ανανεώσουν τον χώρο μας, tips που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, ιδέες
για να αξιοποιούμε τα παλιά μας έπιπλα και αντικείμενα, πώς να φροντίζουμε τον κήπο μας, αλλά και πώς να κάνουμε μόνοι μας τις μικροεπισκευές που μπορεί να χρειαστούν στο σπίτι μας. Ακόμα, θα μας γνωρίζουν ανθρώπους με ταλέντο και, φυσικά, θα μας κρατούν ενήμερους για ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά.
Μη χάσετε στην πρεμιέρα της εκπομπής!
Ο Ηλίας φτιάχνει για εσάς μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας μεταλλικούς νεροσωλήνες, μεταμορφώνει έναν πτυσσόμενο καθρέπτη μπάνιου σε μοναδικό φωτιστικό και σας αποκαλύπτει μυστικά για να πετύχετε το τέλειο βάψιμο εξωτερικού χώρου.
H Εύα σας δείχνει πώς να μεταμορφώσετε ακόμα και το πιο μικρό μπαλκόνι σε επίγειο παράδεισο, παρουσιάζει πρακτικά tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και συναντά τον Βασίλη Δημητρίου, τον μοναδικό καλλιτέχνη σε όλη την Ευρώπη που φτιάχνει αφίσες για τον κινηματογράφο με το πινέλο του.
Αυτήν την Κυριακή στις 3 μ.μ. σηκώστε τα μανίκια, βάλτε τα γάντια σας και ελάτε να μαστορέψουμε παρέα!
Βασικοί χορηγοί της εκπομπής είναι οι εταιρείες: Bosch, Kärcher, Praktiker, Vivechrom και το περιοδικό «μαστορέματα».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα