Αντέδρασε η Ελένη για τα ψεύτικα προφίλ που χρησιμοποιούν το όνομα της

18:17 5/12/2015 - Πηγή: TVNea
Στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη κατέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλει τα ψεύτικα προφίλ στο Instagram που χρησιμοποιούν φωτογραφίες της και υποδύονται ότι είναι η ίδια, ενώ πολλές φορές
κάνουν και ψεύτικους διαγωνισμούς με δώρα που δίνει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Με αφορμή το περιστατικό που έτυχε στον Σάκη Ρουβά, με έναν 18χρονο που του έστελνε απειλητικά μηνύματα, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για την δική της περίπτωση και προέτρεψε τις τηλεθέατριες να μην πέφτουν σε παγίδες.
«Εγώ μόλις ενημερώθηκα προχθές ότι άλλα τρία ονόματα έχουν κάνει λογαριασμό με το όνομα μου στο Instagram και όχι μόνο αυτό, μιλάνε κιόλας με τον κόσμο σαν Ελένη. Τα διαβάσαμε δηλαδή. Να είσαστε πολύ προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα. Να τα παρακολουθείτε και εν πάση περιπτώσει σε ότι αφορά εμένα να ξέρετε ότι εγώ μόνο έναν λογαριασμό έχω μόνο στο twitter. Εκεί που σας γράφω. Βέβαια σας είχα πει πριν κάνα δυο μήνες ότι είχαν κάνει και λογαριασμό πάλι με φωτογραφία μου και ότι δώρο έδινα τα περνάγανε και αυτοί ενώ δεν τα έχουνε. Και εκεί μπλέκονται πολύ, βέβαια τα κατεβάσανε τα προφίλ, πρόλαβαν. Δεν πειράζει. Ελπίζω να τα κατεβάσουν και άλλοι στο Instagram γιατί αυτά δεν είναι σωστά πράγματα και κάπου οδηγούν καμιά φορά».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα