ΑΝΤ1: Έρχεται νέα σειρά; - Όλο το ρεπορτάζ...

16:02 19/1/2018 - Πηγή: TVNea

Αυτή την περίοδο γίνονται πολλά «μαγειρέματα» ενόψει του β’ μισού της τηλεοπτικής σεζόν όχι μόνο για τον ΑΝΤ1 αλλά και για το διαδικτυακό κανάλι Netwix που παρέχει πρωτογενές και δωρεάν υλικό τόσο σε επίπεδο εκπομπών όσο και σειρών.

Εδώ και καιρό υπάρχει στα σκαριά μία ιδιαίτερη σειρά που για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα είχε αναβληθεί αλλά τώρα φαίνεται ότι έφτασε το κατάλληλο timing για να βγει στον αέρα. Πρόκειται για μία action/horror/βαμπίρ σειρά με τίτλο «Athens Dark» σε σενάριο του Ζήση Ρούμπου
και σκηνοθεσία του Βασίλη Αντωνιάδη. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Αντώνη Τανισκίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δημήτρη Πιατά, Γιώργο Τζωρτζάκη, Ελισάβετ Σπανού, Δημήτρη Λιόλιο κ.ά.

Το «Athens Dark» είναι μία πρωτοφανής παραγωγή όχι μόνο για το ελληνικό web, αλλά και την TV. Αποτελείται από οκτώ επεισόδια δεκάλεπτης διάρκειας που βασίζονται σε ένα συναρπαστικό σενάριο που «γεννάει» έναν ολόκληρο κόσμο με αναφορές από κλασικές ταινίες του είδους, μέχρι την αρχαία ελληνική μυθολογία και μπλέκει με αριστοτεχνικό τρόπο τα οπτικά εφέ, με τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες μάχης και εξωτερικά γυρίσματα σε κεντρικά σημεία στην πόλη, που κάνουν τον θεατή να νιώθει πως αυτά που παρακολουθεί πράγματι συμβαίνουν στη σημερινή Αθήνα.

Πηγή: Παναγιώτης Μουλόπουλος / tv-24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα