Αποκλειστικό: Εκτός ΑΝΤ1 ο Χάρης Χριστόπουλος; Όλο το ρεπορτάζ...

13:00 19/1/2018 - Πηγή: TVNea

Τρέχουν και δεν φτάνουν τα στελέχη του ΑΝΤ1, αφού το νέο πρόγραμμα είναι προ των πυλών. Πρώτο το tvnea.com σας είχε κάνει λόγο για το "πάγωμα" του "Bachelor" (δες εδώ) και πρώτοι πάλι σας είχαμε ενημερώσει για την αντικατάσταση του από το "The Game of love" (δες εδώ).
Το θέμα είναι τι γίνεται όμως με τον Χάρη Χριστόπουλο που είχε δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Λάτσιο ώστε να παρουσιάσει το "Bachelor". Οι αποκλειστικές πληροφορίες
του tvnea.com αναφέρουν πως σήμερα θα οριστικοποιηθεί το αν ο γνωστός φωτογράφος θα είναι ο παρουσιαστής του νέου φιλόδοξου ερωτικού ριάλιτι. Πάντως, ο Γιάννης Λάτσιος τον θέλει πολύ και θεωρεί ότι και το νέο φορμάτ του ταιριάζει απόλυτα.
Κατά 99%, λοιπόν, εκείνος θα είναι ο παρουσιαστής, εκτός και αν ανατραπεί κάτι τις επόμενες ώρες.
Για να σας θυμίσουμε λίγο το concept: Aφορά τέσσερα ζευγάρια που βάζουν τον έρωτά τους σε δοκιμασία με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, ένα ποσό που αναμένεται να αγγίξει τα 50.000 ευρώ. Τα ζευγάρια θα προσποιούνται ότι δεν είναι δεσμευμένα και θα βρίσκονται σε κοινό χώρο με αδέσμευτους παίκτες βάζοντας σε δοκιμασία την σχέση τους.
Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο Φεβρουάριο...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα