Αλλαγές, ανατροπές και οντισιόν– Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη Όλα όσα ετοιμάζονται σε ΑΝΤ1 και Alpha

12:16 26/2/2014 - Πηγή: TVNea
Στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Your Face Sounds Familiar που έρχεται για δεύτερη σεζόν κοντά μας ενώ το THE VOICE που αναδεικνύεται σε μεγάλη επιτυχία της σεζόν, ετοιμάζεται να περάσει στο 2ο μέρος όπου ο κάθε coach θα επιλέξει με αυστηρά κριτήρια ανάμεσα στους παίκτες του, αυτούς που θα «κατεβάσει» στα Live
με σκοπό τη νίκη. Στον Alpha πάλι ενεργοποιούν ξανά την πρωινή ζώνη και ξεκίνησαν οι οντισιόν για τα άτομα που θα πλαισιώνουν τις Τσιμτσιλή και Τσολάκη.

Ο Ευρυπιώτης φεύγει… ο Καναράκης έρχεται στο YFSF
Ο Παντελής Καναράκης όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσει τον Κώστα Ευρυπιώτη ο οποίος τελικά δεν θα λάβει μέρος στο Your Face sounds familiar λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με την παράσταση « Άντρες έτοιμοι για όλα» στην οποία πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν.
Ο Παντελής Καναράκης έχει ήδη συζητήσει με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει προκειμένου να διαγωνιστεί μαζί με τους Σοφία Βόσου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ελευθερία Ελευθερίου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Κουρτίδου, Λευτέρη Ελευθερίου, Γιάννη Σαββιδάκη, Άρη Πλασκοβίτη και Κώστα Δόξα.

Παρασκευή τελικά τα Live του The Voice;
Στο μεταξύ από τον ΑΝΤ1 αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα Live του Τhe Voice να μην… μετακομίσουν τελικά Τετάρτη αλλά να παραμείνουν στην Παρασκευή. «Υπάρχει μια παραφιλολογία τον τελευταίο καιρό που κάνει λόγο για αλλαγή ημέρας μετάδοσης των live. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα υπήρχε ένας σχετικός προβληματισμός καθώς οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις των Αντώνη Ρέμου και Μελίνας Ασλανίδου θα δημιουργούσαν ένα σχετικό πρόβλημα…χρόνου. Όμως καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί. Οι καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να δουν πως θα μπορέσουν να τα συνδυάσουν και μόνο σε περίπτωση μεγάλου κολλήματος θα σκεφτούμε αλλαγή ημέρας. Μέχρι στιγμής λοιπόν, παραμένει ότι τα live του The Voice θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες 10 ημέρες» δηλώνει στο tvshow στέλεχος του καναλιού.

Δοκιμαστικά στον Alpha
Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα οντισιόν προκειμένου να βρεθούν σχολιαστές που θα πλαισιώνουν τις Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Τσολάκη στην πρωινή εκπομπή τους που θα ξεκινήσει Μάρτιο στον Alpha. Ανάμεσα στα ονόματα που πέρασαν από οντισιόν (πραγματοποιήθηκε στο πλατό του «Δέστε τους» ) ήταν και οι Νίκος Αναδιώτης, Νότης Χριστοδούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

πηγή: tvshow
Keywords
Τυχαία Θέματα