Άδωνις Γεωργιάδης – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ενώνουν τις δυνάμεις τους;

10:45 15/7/2015 - Πηγή: TVNea
Δύσκολος καιρός για τηλεαστέρες, όχι όμως και για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο πρώην υπουργός που τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στα τηλεοπτικά παράθυρα φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον και των υπευθύνων των καναλιών.

Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ προκειμένου να τον δούμε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Αυτό και αν είναι δίδυμο!!!

Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρώην υπουργός διαθέτει τηλεοπτική πείρα καθώς καθημερινά βρίσκεται όχι μόνο στα παράθυρα και τα πάνελ εκπομπών αλλά και στον χώρο των τηλεπωλήσεων που μαζί με τον αδερφό Λεωνίδα Γεωργιάδη πουλούν τα βιβλία του εκδοτικού του οίκου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δείχνει να αγαπά την τηλεόραση και να γοητεύεται από τον φακό.
Το ενδιαφέρον όλων σε μια πιθανή συνεργασία των δύο αντρών είναι στο ποιος από τους δύο θα χει τον πρώτο λόγο αλλά και αν ο Γιώργος Παπαδάκης πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή μιας και ο ίδιος έχει απαγορέψει στον βουλευτή της ΝΔ την είσοδο στο πλατό της εκπομπής του.

toratora.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα