Ναταλία Γερμανού: Η νέα της ομάδα, το πρόσωπο έκπληξη και όλα όσα έγιναν στο πρώτο δοκιμαστικό!

10:31 15/7/2015 - Πηγή: TVNea
Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή, όπως γνωρίζετε, από την καινούργια σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του «Εpsilon» που όσο πάει γίνεται και πιο ανταγωνιστικό και κερδίζει υψηλότερες θεαματικότητες. Η ίδια, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», λίγο καιρό πριν, είχε δηλώσει πως ο Λάκης Γαβαλάς θα είναι συμπαρουσιαστής της.

Αυτό το διάστημα η ίδια δεν κάνει διακοπές, ούτε χαλαρώνει – κλέβει απλά λίγο χρόνο για να κάνει τα μπάνια της
σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις σε νησιά και επαρχίες ως dj – και επιστρέφει δριμύτερη στον σχεδιασμό της εκπομπής της.

Καθημερινά κάνει συσκέψεις και βρίσκεται σε συζητήσεις για τη θεματολογία, τα πρόσωπα και το concept της εκπομπής. Όσον αφορά στην ομάδα της η Ναταλία Γερμανού νιώθει πολύ χαρούμενη γιατί έχει βρει τα άτομα που θα την πλαισιώνουν και μάλιστα τα περισσότερα είναι καθαρά δική της επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η ομάδα της Ναταλίας θα αποτελείται από δυο άντρες και δυο γυναίκες συν την κεντρική παρουσιάστρια. Ο λόγος για τους Λάκη Γαβαλά, Δημήτρη Μηλιόγλου, Χριστίνα Μουστάκα, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Έλενα Ασημακοπούλου και Χριστίνα Πολίτη με τις δυο τελευταίες κυρίες να διεκδικούν την τελευταία θέση.

Την Δευτέρα το μεσημέρι, συγκεκριμένα, έγινε το πρώτο δοκιμαστικό της ομάδας χωρίς την Χριστίνα Πολίτη η οποία είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Το δοκιμαστικό διήρκησε μιάμιση ώρα και όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι τόσο με τη χημεία της ομάδας όσο και με το αποτέλεσμα της εκπομπής. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει υπογράψει μέχρι στιγμής με το κανάλι ενώ η υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να κλείσει επισήμως μέσα στην εβδομάδα. Μεγάλη έκπληξη για την ομάδα ήταν και ο τραγουδιστής Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος δεν είχε δώσει δείγματα του χιούμορ του και της ευστροφίας του λόγω του ότι μέχρι στιγμής τον γνωρίζαμε μόνο μέσα από τη φωνή του και την μουσική του πορεία.

Μάλιστα, στο τέλος του δοκιμαστικού η Ναταλία έβγαλε μια selfie με την ομάδα και περιμένει την τελική έγκριση από το κανάλι για να επισημοποιήσει τη συνεργασία τους.

Η εκπομπή θα έχει διάρκεια τριών ωρών, 13:00-16:00, και θα έχει όλα τα στοιχεία ενός πρωινού μαγκαζίνο, lifestyle, ζώδια, μαγειρική, γυμναστική, κοινωνικά θέματα, καλεσμένους κοκ.

Αρχισυντάκτες της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Διαμαντίδης και ο Βασίλης Δρυμούσης.

Ο τίτλος της εκπομπής δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν και οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για το όνομα της παρουσιάστριας ή κάτι που να το περιλαμβάνει, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει.

Τέλος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού η εκπομπή θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα