Voice 3: Το μεγάλο στοίχημα του Star. Θα τα καταφέρει;

17:02 25/7/2016 - Πηγή: TVNea

Το Voice ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Αυτό όμως δεν είναι έκπληξη. Αυτό που αποτελεί έκπληξη είναι ότι επιστρέφει από τη συχνότητα του STAR. Τι κι αν το σόου έφυγε με οδυρμούς από τα χέρια του ANT1. Μετά ακολούθησε ένας μακρύς δρόμος συζητήσεων με τα υπόλοιπα κανάλια να το πολιορκούν στενά. Μάλιστα ως διάδοχοι παρουσιαζόταν αρχικά το ΈΨΙΛΟΝ, έπειτα το ΣΚΑΪ, έπειτα ο ALPHA.
Τι κι αν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ έδιναν και έπαιρναν. Το STAR κατάφερε να πάρει αυτό το πετυχημένο σόου μέσα από τα χέρια όλων. Το STAR προφανώς βλέποντας την επιτυχία , που σημείωσε στον ΣΚΑΪ το Χ-Factor και γενικά την πέραση, που έχουν αυτή την εποχή τα ταλεντ σοου, σκέφτηκε να επενδύσει σε ένα τομέα ψυχαγωγίας τελείως άγνωστο για αυτό.Βέβαια αυτή η παραλαβή δεν ήταν αναίμαχτη. Ο περιβόητος Τούρκος παραγωγός, που απέκτησε τα δικαιώματα του σοου αυτού δεν τον έδωσε αλα καρτ στο STAR. Κράτησε αυτός και η εταιρία του «Acun Medya» την παραγωή, ώστε το STARνα παίρνει έτοιμα τα επεισόδια.Αυτό πέρα από τα θετικά, που παρουσιάζει, ότι δηλαδή δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, που είναι αναγκαίες στην εποχή, που ζούμε, και ότι κάτι αρχίζει να κινείται στην γεμάτη ανομβρία τηλεόραση, κρύβει και πολλούς κινδύνους, τόσο για το ίδιο το σοου, όσο και για την εικόνα του STAR . Αφενός, το STAR, όντας εντελώς άπειρο σε τέτοιου είδους σόου, μπορεί να ρεζιλευτεί, αν προσπαθήσει να μειώσει το μπάτζετ και την εικόνα, που θριαμβευτικά έδωσε ο ΑΝΤ1 στους δύο υπερεπιτυχημένους κύκλους. Σημαντικό ρόλο πρέπει να δώσει στην κριτική επιτροπή. Καθώς, το συγκεκριμένο ταλεντ σοου απαιτεί στην κριτική επιτροπή την ύπαρξη ΜΟΝΑΧΑ τραγουδιστών, το ΣΤΑΡ, πρέπει να αναζητήσει μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, που να μην έχουν «καεί» από το τηλεοπτικό γυαλί. Σε καμία όμως περίπτωση ας μην επιχειρήσει να αντιγράψει το παλιό Voice, όπως συνέβη με το X-Factor.

Αφετέρου, απαιτείται ένας ισχυρός παρουσιαστής, που δεν θα κάνει απλώς ανάγνωση το autocue, αλλά θα μπορεί να παίξει με παίχτες και επιτροπή. Πρόσφατα ακούστηκαν τα ονόματα του Μάρκου Σεφερλή και του Γιώργου Καπουτζίδη. Διόλου ευκαταφρόνητα και τα δύο, αποτελούν πάρα πολύ καλές επιλογές για το VOICE. Και οι δύο δοκιμασμένοι στο Just the2 of us, ο ένας από τη μεριά του παίχτη και ο άλλος από τη μεριά του παρουσιαστή έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.

Για μένα, όμως, έκπληξη θα αποτελούσαν τα ονόματα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Οι δύο , θέλοντας να αφήσουν τη μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη και να αλλάξουν εκπομπή θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για το Voice, καθώς και έχουν ξαναπαρουσιάσει βραδινά σόου, όπως τη Eurovisionκαι διάφορα τηλεοπτικά βραβεία και αποτελούν πρόσωπα, που τους πάει η βραδινή ζώνη, όπως έχουν στο παρελθόν αποδείξει.

Τέλος, σε αυτό που το STAR οφείλει να δώσει προσοχή είναι στην επιλογή των παιχτών. Ήδη ετοιμάζεται το 2ο Χ-Factor, καθώς και το ολοκαίνουργιο Rising Star, που σίγουρα θα συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό παιχτών. Γι αυτό πρέπει να βιαστούν μπας και προλάβουν κανένα παίχτη.

Συνοψίζοντας, αν το STAR προσέξει πάρα μα πάρα πολύ θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές σοου και να συστηθεί στο κοινό και με τέτοιου είδους προγράμματα. Το ρίσκο είναι μεγάλο. Θα δικαιωθεί; Όλα θα φανούν στο χειροκρότημα. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα