Tvnea Live:Δείτε ποιος αποχώρησε από το 11ο live του Dwts4!

21:01 5/1/2014 - Πηγή: TVNea

12:59 Αυτό ήταν για σήμερα.Η πρώτη αναμετάδοση για το 2014.Εμείς να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή.Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε πως στις 8 Ιανουαρίου το tvnea τελειώνει τις διακοπές του και μπαίνει στην κανονική του ροή με τις συνεχείς αναρτήσεις.Από τον tvmind πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα υπέροχο ξημέρωμα και μία τέλεια εβδομάδα.

12:54 Δεν ήταν απρόβλεπτη η αποχώρηση,αφού ήταν δεύτερος από το τέλος.Η μεγάλη έκπληξη ότι από τους πέντε ο Λάκης Γαβαλάς
δεν ήταν στους τελευταίους δύο.Αυτό δείχνει ότι έχει πιθανότητες να φτάσει και τετράδα.Η Στικούδη για να βγήκε προτεινόμενη σημαίνει ότι στα τηλεφωνήματα του κόσμου δεν πήγε καλά και αυτό ίσως είναι ένα μελλοντικό πρόβλημα.Τη Μαίρη Συνατσάκη μάλλον τη ψήφισε πολύ ο κόσμος,ενώ ο Ησαίας δεν δοκίμασε τις ικανότητες του στο televoting.Τέλος θα δούμε πως θα μπει η Κλέλια στον ανταγωνισμό την επόμενη εβδομάδα.

12:44 Από το 11ο live αποχωρούν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Άννα Πολύζου!

12:44 Προτεινόμενοι η Κατερίνα Στικούδη και ο Μιχάλης Μουρούτσος!

12:42 Την επόμενη Κυριακή θα χορέψουν ο Λάκης Γαβαλάς και η Αναστασία(έχουν σπάσει και το ρεκόρ του Τρύφωνα)

12:41 Στην 5αδα παραμένουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιούρι!

12:40 Το πρώτο ζευγάρι που θα διαγωνιστεί και στο επόμενο live είναι ο Ησαίας και η Μαρία!

12:31 Πάμε στο τελευταίο μας διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τα αποτελέσματα!

12:27 Πάμε να δούμε το backstage της προηγούμενης εβδομάδας!

12:23 Τρεις φορές αναφέρθηκε το όνομα της Ζέτας!Το θέαμα εμένα προσωπικά δεν με εντυπωσίασε!

12:18 'Ήρθαμε και πάμε να δούμε χορευτικό απόσπασμα από τη θεατρική παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό"(Παίζει και η Μακρυπούλια).

12:07 Διάλειμμα και επιστρέφουμε!Πρωτιά για σήμερα ο Ησαίας Ματιάμπα!

12:05 Η βαθμολογία τους παραμένει πολύ χαμηλή.Σύνολο 28 βαθμοί ή αλλιώς τέσσερα 7αρια.

12:04 Έχει χάσει το κέφι του σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς και στο κομμάτι που κέρδιζε πόντους σήμερα δεν αποδίδει.

11:58 Κλείνουμε με το Λάκη Γαβαλά και την Αναστασία Δρακά.

11:57 Σύνολο 36 βαθμοί.Ένα 10αρι,ένα 8αρι και δύο 9αρια.Αυτά δεν γίνονται...

11:56 Και άλλες διαφωνίες στην επιτροπή.Ο Κωστάλας ήταν απογοητευμένος ,αφού είπε ότι ήταν πολύ βαρύς για το πάσο ντόμπλε.Αντίθετα η Δανδουλάκη δήλωσε πως της άρεσε πάρα πολύ.Ο Λάτσιος ήταν κάπου στη μέση και η Γκαλένα συμφώνησε με τη Δανδουλάκη.Περίεργα πράματα...

11:50 Συγκέντρωσαν 36 βαθμοί.Τέσσερα 9αρια!

11:48 Η Μαίρη ήταν εξαιρετική!Το κούνημα της ήταν αυτό που έπρεπε.Η αρχή ήταν πολύ
δυνατή.Ήταν καλύτεροι από την πρώτη εμφάνιση.Η έκφραση τους ήταν πολύ θεατρική,ενώ η τεχνική τους σχεδόν αλάνθαστη.Τέλος μας μετέδωσαν χαρά και κέφι.

11:43 Επιστρέψαμε!Πάμε να δούμε τι θα κάνουν η Μαίρη Συνατσάκη με τον Γιούρι!

11:34 Πάμε σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τους υπόλοιπους τρεις!

11:33 Λίγο καλύτερα πήγαν από την πρώτη τους χορογραφία.Σύνολο 32 βαθμοί.Ένα 9αρι από τον κ.Κωστάλα!

11:32 Προσπάθησαν και κατά κάποιο τρόπο τα κατάφεραν.Το άγχος τους φάνηκε,είχανε δύο τεχνικές ατυχίες,όμως υπήρχε συναίσθημα και έκφραση.

11:25 34 βαθμοί για το πρώτο ζευγάρι.Για πάμε να δούμε πως θα τα πάνε και ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Άννα Πολύζου"!

11:24 Πολύ καλό αποτέλεσμα για τα δεδομένα του χρόνου που διέθεταν.Η έκφραση τους ήταν εξαιρετική,όμως υπήρχαν σημαντικά θέματα στην τεχνική.

11:17 Επιστρέψαμε και ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο με την Κατερίνα Στικούδη και τον Ηλία!

11:04 Διαφημίσεις και ερχόμαστε με το δεύτερο γύρο!

10:57 Πάμε να απολαύσουμε ένα εξαιρετικό tango από το Διονύση και τη Χλόη!

10:55 Εξαιρετική ήταν η Κλέλια ακόμα και αν δεν διαγωνίζεται σήμερα.Δεν χαλάρωσε καθόλου και οι 11 πιρουέτες ήταν εξαιρετικές.

10:47 Επιστρέψαμε!Η χορογραφία που ακολουθεί είναι εκτός συναγωνισμού.Κλέλια και Παύλος!!

10:39 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε!!!

10:36 Σύνολο 27 βαθμοί.Ένα 6αρι από τον κ.Λάτσιο!

10:35 Έχει που δεν έχει την τεχνική ο Λάκης Γαβαλάς σήμερα έχασε και την ενέργεια που διέθετε.Βέβαια τα βήματα που έπρεπε να κάνει τα εκτέλεσε σωστά!

10:26 Τελευταίο ζευγάρι για τον πρώτο γύρο είναι ο Λάκης Γαβαλάς και η Αναστασία Δρακά!

10:25 Η βαθμολογία τους είναι εξαιρετική.36 βαθμοί.Είχαμε από όλα.Ένα δεκάρι,δύο εννιάρια και ένα οχτάρι.Απίστευτο!Το ζευγάρι έχει τη δεύτερη θέση

10:23 Διαφωνίες στην επιτροπή.Η Δανδουλάκη πιστεύει ότι υπήρξε κάτι στη χορογραφία που δεν της άρεσε,ενώ ο Λάτσιος λέει ότι έχουν κάνει πρόοδο και ότι είναι η καλύτερη τους φορά.Υπήρχε πάντως κέφι,τρέλα και η κίνηση του ήταν εξαιρετική και αεράτη.

10:16 Προχωράμε με Ησαία Ματιάμπα και Μαρία Αντιμισάρη!

10:15 Συγκέντρωσαν 34 βαθμοί.Πήραν και δύο 9αρια.Πίσω από τη Στικούδη και μπροστά από τον Μουρούτσο!

10:13 Ήταν αρκετοί καλοί.Είχαν διάθεση και ενέργεια.Τόλμησαν και έκαναν αυτό το lift,το οποίο πέτυχε.Άγαρμπα πέταξαν τις ομπρέλες,όμως τεχνικά ήταν αρκετά βελτιωμένοι.

10:03 Συνεχίζουμε με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Γιούρι.Μετά από 2 κακές εβδομάδες πρέπει να επιστρέψουν στην κορυφή!

9:58 Πάμε σε ένα διάλειμμα και
επιστρέφουμε με πολύ χορό!

9:54 Συγκέντρωσαν 32 βαθμοί ή αλλιώς τέσσερα οχτάρια.Χαμηλά,αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.

9:51 Δεν ήταν στα καλύτερα του ο Μιχάλης.Κίνηση και ρυθμό δεν είδαμε.Τα χέρια του ήταν κακά,όμως η έκφραση και η υποκριτικότητα τους ήταν εξαιρετική.

9:43 Συνεχίζουμε με τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Άννα Πολύζου με άρωμα δεκαετίας του 80!

9:41 Συγκέντρωσαν 37 βαθμοί.Το πρώτο δεκάρι σε ατομική χορογραφία.Από τον κ.Κωστάλα!

9:39 Πολύ δυνατή χορογραφία!Υπήρχε λάμψη,έκφραση και κίνηση.Έχει βελτιωθεί στην ταχύτητα της και φυσικά η Γκαλένα δεν είδε ούτε ένα τεχνικό λάθος.Λέτε να έχουμε δεκάρια?

9:31 Ξεκινάμε δυναμικά με τον πρώτο χορό της Κατερίνας Στιούδη και του Ηλία Μπούτση!

9:29 24 ώρες θα έχου

ν μόνο τα ζευγάρια για τη δεύτερη χορογραφία.Δύσκολα πράγματα.Βέβαια από τα προηγούμενα dancing έχει αποδειχθεί ότι σε κατάσταση πίεσης τα ζευγάρια πάνε καλύτερα.

9:26 Σήμερα καμία διαγωνιζόμενη δεν είναι αρκετά sexy.Νομίζω πως ο Γαβαλάς θα κάνει σήμερα την πιο εκκεντρική του εμφάνιση.Αρκετά casual είναι ο Μουρούτσος.

9:22 Και η κριτική επιτροπή είναι στη θέση της με μία Γκαλένα κούκλα και έναν Λάτσιο πιο ατακαδόρο από ποτέ.

9:16 Το show ξεκίνησε κανονικά στην ώρα του.Η Δούκισσα Νομικού μας καλοσώρισε με ένα μπλε σκούρο φόρεμα.Τα μαλλιά της για ακόμη φορά είναι πολύ ωραίο,αλλά και το κολιέ της πάει πολύ.Πάλι κρύβει στήθος...

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 11o live του Dwts4.Έχουν μείνει πλέον στο παιχνίδι 6 ζευγάρια.Το παιχνίδι σιγά σιγά εξελίζεται σε αρένα μεγάλης μάχης,αφού φέτος(σε αντίθεση με πέρυσι) το ζευγάρι του τελικού δεν είναι φανερό.Σήμερα να σημειώσουμε πως δεν διαγωνίζεται η Κλέλια Παναταζή,αφού την προηγούμενη φορά κέρδισε,άρα σήμερα διαγωνίζονται μόνο 5 ζευγάρια.Μεγαλύτερες πιθανότητες να αποχωρήσει έχει ο Λάκης Γαβαλάς,αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη.Οι υπόλοιποι έχουν καιρό να είναι προτεινόμενοι συν ότι συνήθως οι βαθμολογίες τους είναι υψηλές.Βέβαια οι ανατροπές είναι μέσα στο παιχνίδι.Πέρα από τον κλασσικό χορό η σημερινή τους δοκιμασία είναι η εξήςΟλοι είναι καλεσμένοι σε διάφορα πάρτι εποχής και έτσι το κάθε ζευγάρι θα το δούμε να μας παρουσιάζει και μία ιδιαίτερη χορογραφία.

Στην συνέχεια το στούντιο θα πλημμυρίσει από πάθος και ένταση μιας και ένα ζευγάρι χορευτών που λατρεύει το αργεντίνικο τάνγκο θα έρθει στους δέκτες μας και θα μας χαρίσει έναν απολαυστικό χορό. Τον Διονύση και τη Χλόη τους ένωσε η αγάπη τους για το tango τον Οκτώβριο του 2011. Έκτοτε αποτελούν «χορευτικό ζευγάρι» το οποίο έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αξιόλογα ζευγάρια της εγχώριας σκηνής tango, αλλά οδεύει αλματωδώς και προς την διεθνή αναγνώριση.

Τέλος, ποδαρικό στο πρώτο "Dancing" της νέας χρονιάς θα κάνουν και τέσσερις ηθοποιοί από την θεατρική παράσταση "Sugar", με... πολύ μαφιόζικη διάθεση!
Μείνετε συντονισμένοι στο tvnea για πολλά σχόλια,αναμετάδοση,φωτογραφίες και παρασκήνιο!
Keywords
Τυχαία Θέματα