Tι γίνεται με τις εφημερίδες ''ANTIpress'' και ''Πρώτη'';

20:30 5/7/2016 - Πηγή: TVNea
Έντονη κινητικότητα ενόψει της έκδοσης της νέας κυριακάτικης εφημερίδας, με τίτλο «ΑΝΤΙ-Press», που ετοιμάζει από τον Σεπτέμβριο, δείχνει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Σύμφωνα με το ''Secret'' των ''Παραπολιτικών'', ο γνωστός δημοσιογράφος κινείται παράλληλα σε δύο επίπεδα: Στο δημοσιογραφικό, όπου ασχολείται με τη στελέχωση του φύλλου, και στο οικονομικό, όπου μαζί με τους συνεργάτες του επιχειρεί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα
της εφημερίδας σε μια εποχή μεγάλης κρίσης στον Τύπο. Ήδη έχει κινηθεί και προς τον ιδιωτικό και προς τον δημόσιο τομέα, προκειμένου να μπει στον προγραμματισμό της διαφημιστικής πίτας από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας.

Αντίθετα με το εγχείρημα του Κώστα Βαξεβάνη βαίνει αυτό της εφημερίδας, «Πρώτη», με επικεφαλής τον γνωστό δημοσιογράφο, Νίκο Τσαγκρή, που, εφόσον προχωρήσει, θα έχει την ίδια πολιτική κατεύθυνση με την εφημερίδα του πρώτου, δηλαδή θα στηρίζει την κυβέρνηση χωρίς να είναι κομματικό φύλλο.

Οι διαφημιστικές εταιρείες αλλά και οι διαχειριστές των αντίστοιχων κονδυλίων σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον δημόσιο τομέα, δεν έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής κρούσεις, γεγονός που δείχνει ότι η υπόθεση μάλλον έχει «φρενάρει». Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες για ενστάσεις του Ν. Τσαγκρή σε πρόσωπα που του προτάθηκαν για τη στελέχωση της εφημερίδας.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα