Μες στο καλοκαίρι αρχίζουν τα γυρίσματα για τη ''Μουρμούρα'' -Τι γίνεται με το νέο ζευγάρι;

20:30 5/7/2016 - Πηγή: TVNea
Η ''Μουρμούρα'' ρίχνει αυλαία απόψε,και όπως ήδη είναι γνωστό ,ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη δεν θα συνεχίσουν στον 4ο κύκλο του δημοφιλούς σίριαλ.Το κανάλι,λοιπόν,ήδη κάνει τις επαφές του για να βρει το νέο ζευγάρι!

Ο «πονοκέφαλος»,λοιπόν,όπως ενημερώνει το περιοδικό ''Τηλεόραση'',είναι το τρίτο νεαρό ζευγάρι που θα προστεθεί στη σειρά. Οι πληροφορίες θέλουν τη Φωτεινή Αθερίδη, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της θεατρικής συγγραφέως, Ελένης Γκασούκα, η οποία Φωτεινή έπαιξε πρόσφατα μαζί με τον πατέρα της στο θεατρικό
του «Δοξα πατρή», να είναι το απόλυτο φαβορί. Μαζί της θέλουν τον Γιάννη Διακάκη, τον νεαρό ηθοποιό που είδαμε στους «Βασιλιάδες». Όμως, σύμφωνα πληροφορίες, οι δυο τους θα γράφουν οι ίδιοι τα κείμενά τους, και θέλουν να δώσουν κάτι διαφορετικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανανεωθεί και η συγγραφική ομάδα, ενώ θα παραμείνουν οι σκηνοθέτες Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος. Πάντως, φαίνεται πως τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο...κατακαλόκαιρο ώστε να έχουν αρκετά επεισόδια στα μέσα Σεπτεμβρίου.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα