TVNEA LIVE EVENT- The Voice 2, 5ο επεισόδιο, Μέρος 3ο #thevoicegr

23:12 15/3/2015 - Πηγή: TVNea
Η ώρα έχει πάει 23:30. Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του The Voice έφτασε στο τέλος του. 12 υπέροχες φωνές, 12 υπέροχα τραγούδια, 4 coach και χιλιάδες homecoach ήταν απόψε μαζί μας στην αγαπημένη συνήθεια της Κυριακής, το καλύτερο talent show που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.
Παρακάτω θα δείτε τους τελευταίους 4 διαγωνιζόμενους της αποψινής βραδιάς!
Το Tvnea σας εύχεται καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!
Ραντεβού την άλλη Κυριακή με πολύ The Voice!!!
12. Δημήτρης Λιόλιος, 32 ετών, Θάσος.Πέρασε- Ομάδα Δέσποινας Βανδή.Ερμήνευσε το “Δύο ψέματα” του Αντώνη Ρέμου

Ο Δημήτρης ζει στην Αθήνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και είναι τραγουδιστής. Έχει καταγωγή από τη Θάσο. Μετά τη συμμετοχή του στο Fame Story 1 το 2002, ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά και μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλοι.Audition: 3 καρέκλες.Ο Αντώνης, η Δέσποινα και η Μελίνα ρίχτηκαν στη μάχη της διεκδίκησης αφού ήταν εκείνοι που πάτησαν το κουμπί.«Με συγκίνησες τρελά, ο λόγος που δεν γύρισα είναι γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου θα σε χειριστούν καλύτερα» είπε ο Μιχάλης.Ο Αντώνης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη, όμως δεν τον κατάλαβε, γύρισε γιατί άκουσε μια υπέροχη φωνή όπως του είπε και τον καλωσόρισε στο Voice. Η Δέσποινα από την άλλη του είπε ότι μπορεί να τον βοηθήσει να αναδείξει αυτό το χάρισμα που έχει και από μάλλον αυτή η φράση έκανε τον Δημήτρη να επιλέξει την ομάδα της.
Δείτε κι ένα βίντεό του από Youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=oQQUFWXPjD8

11. Μαρία Κορέλλι, 24 ετών, Κρήτη.Έμεινε εκτός Voice, να της ευχηθούμε καλή συνέχεια.Ερμήνευσε το “Γύρνα με στο χθες” της Έλενας Παπαρίζου.

Η Μαρία κατάγεται από την Κρήτη και τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στην Λεμεσό της Κύπρου. Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και απόφοιτος του τμήματος αρχιτεκτονικής και διακόσμησης χώρου. Έχει κάνει αρμονία βυζαντινή μουσική, dictee, παίζει πιάνο και κρουστά.Η Μαρία δεν τα κατάφερε στη Blind Αudition και οι 4 Coach έμειναν με την πλάτη γυρισμένη.«Άκουσα μια αξιοπρεπέστατη φωνή, δεν ξέφυγες τονικά, απλά ήθελα κάτι ακόμα.» είπε η Μελίνα ενώ ο Αντώνης της ευχήθηκε τα καλύτερα στην πορεία της ζωής της.Δεν βρέθηκε κάποιο βίντεο στο Youtube.

10. Περσεφόνη Μήλια, 23 ετών, Θεσσαλονίκη.Έμεινε εκτός Voice, να της ευχηθούμε καλή συνέχεια.Ερμήνευσε το “Χίλιες Βραδιές” της Τζένης Βάνου.

Η Περσεφόνη ζει στη Θεσσαλονίκη και έχει τελειώσει Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει κάνει σπουδές στο κλασικό τραγούδι και κατά καιρούς κάνει live σε μουσικές σκηνές και μπαράκια.Για την Περσεφόνη δεν ήταν η στιγμή της να καταφέρει με την ερμηνεία της να πείσει τους Coach να γυρίσουν τις καρέκλες τους.«Θέλω να σου ότι είσαι μια πολύ καλή τραγουδίστρια για 23 ετών. Βούτηξες στα βαθιά. Αν ερχόσουν ξανά σε ένα χρόνο μπορεί να γυρνούσαν και οι 4 καρέκλες.» είπε η Δέσποινα Βανδή ενώ η Μελίνα ήθελε να πάρει το “feeling” από την ερμηνεία της κάτι που η Περσεφόνη δεν κατάφερε να της το μεταδώσει.Δεν βρέθηκε κάποιο βίντεο στο Youtube.

9. Κατερίνα Ευγενικού, 20 ετών, Αθήνα.Πέρασε- Ομάδα Μελίνας ΑσλανίδουΕρμήνευσε το “Τι σού ‘κανα και πίνεις” της Πόλυς Πάνου, που το διασκεύασε πολλά χρόνια αργότερα, μοναδικά και ανεπανάληπτα, η Μελίνα Ασλανίδου.

Audition: 3 καρέκλες, Μιχάλης, Δέσποινα, Μελίνα.Η Μελίνα, ο Μιχάλης και η Δέσποινα διεκδίκησαν την Κατερίνα. «Πόσο χαίρομαι όταν γυρίζω και βλέπω ανθρώπους που εκπέμπουν τέτοια γλυκύτητα και τόση ζεστασιά..» είπε η Δέσποινα, ενώ η Μελίνααν και διέκρινε μια αστάθεια στη φωνή της , την κέρδισε και της άρεσε πολύ η χροιά της.Η Κατερίνα επέλεξε να ακολουθήσει την ομάδα της Μελίνας λέγοντάς της ότι δεν θα την απογοητεύσει!
Δείτε την στο ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’’ πριν από ένα χρόνοhttps://www.youtube.com/watch?v=pDcJC3JQWs4

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
the voice 2 live
Τυχαία Θέματα