TVNEA LIVE EVENT- The Voice 2, 5ο επεισόδιο, Μέρος 2ο #thevoicegr

22:11 15/3/2015 - Πηγή: TVNea
ΜΕΡΟΣ 2ο: Δείτε τη δεύτερη τετράδα παικτών!

8. Αντώνης Σιγανός, 32 ετών, Ρόδος.Πέρασε- Ομάδα Αντώνη ΡέμουΕρμήνευσε το “Μη φύγεις τώρα” του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο Αντώνης κατάγεται και ζει στη Ρόδο. Ξεκίνησε το τραγούδι από μαθητής με τη χορωδία του σχολείου ενώ στα 17 του ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά. Από το 2003 είναι ο βασικός τραγουδιστής στο “Άστρα” live στη Ρόδο. Στο Voice δήλωσε συμμέτοχη ύστερα
από την παρότρυνση όλων των Ροδιτών που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.Audition: 4 καρέκλες!Ένας χαμός επικράτησε με την εμφάνιση του Αντώνη στη σκηνή του Voice. Οι Coach πατούσαν τα κόκκινα κουμπιά ό ένας του άλλου. Η Δέσποινα πήγε στην καρέκλα του Αντώνη και τον έκανε να γυρίσει, ο Αντώνης πάτησε το κουμπί της Μελίνας ενώ η Δέσποινα πάτησε και το κουμπί του Μιχάλη.«Όλο αυτό το παιχνίδι το κάναμε γιατί αισθανθήκαμε ότι έχεις μια πολύ ωραία λαϊκή φωνή και θα έπρεπε να μείνεις στο Voice.» Είπε η Δέσποινα ενώ ο Αντώνης του είπε χαμογελώντας: «Από Σιγανό θα σε κάνω Βροντερό» και μάλλον αυτή η φράση του ήταν αρκετή για να κάνει τον Αντώνη να επιλέξει Αντώνη!

Ακούστε ένα ακόμη τραγούδι του.
https://www.youtube.com/watch?v=F1DdY8r62fw

7. Ίριδα Ζορμπά, 24 ετών, Αρκαδία- Σάμος.Πέρασε- Ομάδα Αντώνη Ρέμου.Ερμήνευσε το “Sing it back” –Smoma.

Η Ίρις κατάγεται από την Ορεινή Αρκαδία και τη Σάμο, και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει ηχοληψία, φωνητική, πιάνο και εργάζεται ως δασκάλα φωνητικής και κιθάρας σε παιδιά. Ο πατέρας της, Γιώργος Ζορμπάς, είναι τραγουδιστής ρεμπέτικου και ο αδελφός της κιθαρίστας. Από τα 13 της χρόνια κάνει live μαζί με την οικογένεια της. Έχει συνεργαστεί με Μαντώ, Διονύση Σχοινά, Θανάση Παπακωνσταντίνου και με το συγκρότημα “Υπόγεια ρεύματα”.Audition: 1 καρέκλα, Αντώνης Ρέμος.Στην τελευταία νότα ο Αντώνης Ρέμος πάτησε το κόκκινο κουμπί και την “έκλεψε” όπως είπε, απ’ τους υπόλοιπους Coach και την επέλεξε να είναι στην ομάδα του.“Αισθάνθηκα ότι δεν πήρα το κάτι παραπάνω, ίσως έφταιγε και η επιλογή του τραγουδιού.» είπε η Δέσποινα και την καλωσόρισε στο Voice.

Ακούστε την και σε ελληνικό τραγούδιhttps://www.youtube.com/watch?v=iNJRnMGk8Mo

6. Μάκης Δράκος, 26 ετών, Καρπενήσι.Πέρασε- Ομάδα Αντώνη ΡέμουΕρμήνευσε το “Sorry seems to be the hardest word” του Elton John.

Ο Μάκης κατάγεται από το Καρπενήσι και ζει στην Αθήνα. Εργάζεται ως ιατρικός επισκέπτης.Είναι πτυχιούχος στο πιάνο, έχει κάνει 2 χρόνια κλασσικό τραγούδι, μαθήματα αρμονίας, σεμινάρια ηχοληψίας και παίζει ερασιτεχνικά κιθάρα, μπάσο και ντραμς. Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε πριν 17 χρόνια ενώ στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τις μπάντες που είναι μέλος, “Why Not(e)” και “Sonic”.Audition: 4 καρέκλες!Οι 4 Coach ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του Μάκη και τον καταχειροκρότησαν!«Τα φαλτσέτα σου ήταν εντυπωσιακά! Έφτασες σε γυναικείους τόνους, είσαι υπέροχος.» είπε η Δέσποινα συμπληρώνοντας ότι τον θέλει διακαώς στην ομάδα της.«Καλλιτέχνες σαν κι εσένα τους εκτιμώ ιδιαίτερα και μ’ αρέσει πολύ να δουλεύω μ’ αυτούς. Θα ήθελα πολύ να έρθεις κοντά μου.» είπε ο Αντώνηςκαι αυτά τα λόγια κατάφερε να πείσει τον Μάκη να επιλέξει την ομάδα του.

Κι ένα βίντεό τουhttps://www.youtube.com/watch?v=82dbBzx9JMo

5. Ιώ Νικολάου, Αθήνα.Έμεινε εκτός Voice, να της ευχηθούμε καλή συνέχεια.Ερμήνευσε το “What a feeling” της Irene Cara

Η Ιώ ζει στην Αθήνα. Τραγουδά επαγγελματικά 14 χρόνια και έχει συνεργασίες στο ενεργητικό της με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Μίμη Πλέσσα. Έχει κάνει τρία χρόνια πιάνο και σήμερα σπουδάζει ψυχολογία μιας και θεωρεί πως η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στο να σπουδάσει. Η Ιώ δεν τα κατάφερε στη Blind Auditionκαι έμεινε εκτός Voice.«Ήσουν σωστή, δεν εντυπωσίασες όμως στο σημείο να μας κάνεις να ανατριχιάσουμε. Σαν να μην το διεκδίκησες όπως έπρεπε.» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε την να τραγουδάει με τον Μίμη Πλέσσα.https://www.youtube.com/watch?v=uEbKupBPPko

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα