TV Stars... αγνοούνται! (part 1)

17:16 18/4/2013 - Πηγή: TVNea
Στα 20 και πλέον χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, έχουμε δει τηλεοπτικούς αστέρες να αναδεικνύονται μέσα από επιτυχημένες παραγωγές που όλοι αγαπήσαμε! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τηλεπαιχνίδια, όπως το "Ρουκ ζουκ" και τη "Mega Banca" ή εκπομπές όπως το "Άνδρες έτοιμοι για όλα" και το... δραματικό "Από καρδιάς";

Ωστόσο, η ζωή τα 'φερε έτσι, ώστε προσωπικότητες που άλλοτε μεσουρανούσαν στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών, σήμερα βρίσκονται - εκούσια ή ακούσια! - εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας. Το σπουδαιότερο
είναι, όμως, πως μερικοί από αυτούς, όχι μόνο δεν συζητούν για ενδεχόμενη επιστροφή στο "γυαλί", αλλά έχουν απομακρυνθεί εντελώς από το γενικότερο "συνάφι" που λέγεται showbiz. Πάμε να δούμε τι... απέγιναν;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
Ένας άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης τις δεκαετίες του '90 και του 2000 ήταν, αναμφίβολα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τηλεθεάσεις-φωτιά, εκπομπές που συζητήθηκαν όσο λίγες και πολλά κανάλια να διεκδικούν την υπογραφή του στα "χρυσά" συμβόλαια που του προσέφεραν είδε ο γνωστός παρουσιαστής, όσο διάστημα βρισκόταν στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εξελίξεων. Από το 2006, ο Ανδρέας έκανε ένα διάλειμμα διαρκείας από τα τηλεοπτικά πλατώ, οπότε και αποφάσισε να επιστρέψει στις αρχές του 2009 με πρωινή εκπομπή στο Star. Το κοινό, ωστόσο, δεν έδειξε να εκτιμά αυτή του την κίνηση-επιστροφή, ανταμείβοντάς τον με τηλεθεάσεις Νευροκοπίου (3-5%), οι οποίες σύντομα του έδειξαν με τη σειρά τους την πόρτα της εξόδου από το Star. Έκτοτε, παραμένει εκτός τηλεοπτικού τοπίου.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ
Τη Μαριέττα Χρουσαλά τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό ομορφιάς το 2003, όπου εκλέχτηκε Σταρ Ελλάς. Βρέθηκε να συμπαρουσιάζει το "Πολύ την Κυριακή" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ επιτέλεσε και κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alter για δύο χρόνια, μέχρι το 2009. Το 2010 παντρεύτηκε και το 2012 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Το τηλεοπτικό της μέλλον παραμένει άγνωστο.

ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ
Ένα ακόμη πρόσωπο της τηλεόρασης που... αγνοείται τα τελευταία χρόνια είναι και η Βάσια Λόη. Η συμπαθητική παρουσιάστρια και μητέρα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης από το 2010, όταν παραιτήθηκε Απο το Alter και την εκπομπή "Μεσημεριανό express". Πιο πριν είχε το τιμόνι της παρουσίασης στην εκπομπή "TV Weekend" (επίσης στο Alter) για δύο συνεχείς σεζόν.

ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσες ακόμη φορές θα ασχοληθώ μέσα από αυτό το blog με το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον της Άννας Δρούζα, όμως από ένα τέτοιο "αφιέρωμα" δεν θα μπορούσε να λείπει! Η εκπομπή του Star "Μπορώ" έριξε αυλαία τον Ιούνιο του 2009 και αποτέλεσε την τελευταία - μέχρι στιγμής - τηλεοπτική δουλειά της παρουσιάστριας. Έκτοτε έχουν περάσει 4 ολόκληρα χρόνια, καθένα από τα οποία ακούμε για την επικείμενη επιστροφή της, η οποία έχει καταντήσει πλέον ανέκδοτο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια!

ΜΑΙΡΗ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ
Η δεκαετία του '90 ήταν δεκαετία-σταθμός για την ζωή της Μαίρης Μηλιαρέση. Η πρώην εστεμμένη ως Β' Μις Ελλάς είδε τις μετοχές της να χτυπούν... κατακόκκινο, όταν παρουσίασε για χάρη του Mega το τηλεπαιχνίδι "Ρουκ Ζουκ" για τρεις συνεχείς χρονιές από το 1994 έως το 1997! Το "Ρουκ Ζουκ" έμεινε ανεξίτηλο στις τηλεοπτικές μας μνήμες και στην καρδιά του κοινού, το ίδιο όμως δεν φαίνεται πως συνέβη και με την ίδια την παρουσιάστριά του. Η Μαίρη Μηλιαρέση βρίσκεται εκτός τηλεόρασης για περισσότερα από 10 χρόνια, δηλώνοντας βέβαια πως δεν θα την ενδιέφερε η επιστροφή στο "γυαλί", μονάχα στην περίπτωση επαναφοράς του "Ρουκ ζουκ" στη μικρή οθόνη. Η ίδια δραστηριοποιείται στον τομέα των business, αφού διατηρεί bar-restaurant στου Ψυρρή.

ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ
Στην περίπτωση της αγαπημένης Σοφίας Αλιμπέρτη, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Μολονότι, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Ant1 το 2009, τα σενάρια της τηλεοπτικής της επανάκαμψης έδιναν κι έπαιρναν (για show στο Alter, για οικογενειακή εκπομπή στον ΣΚΑΪ κ.α) η ίδια διατηρούσε πάντοτε σιγήν ιχθύος. Ώσπου πριν από λίγους μήνες, ο τηλεοπτικός φακός την απαθανάτισε σε βραδινή της έξοδο, όπου η ίδια αποκάλυψε πως με τον χώρο του θεάματος έχει - δυστυχώς - τελειώσει πλέον οριστικά!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ PART 2 ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ... SOS!
Keywords
Τυχαία Θέματα