Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Περνάω κατάθλιψη.. κλαίω και ξεσπάω!"

16:45 18/4/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι Ελληνίδα, είναι ηθοποιός από τις καλύτερες της γενιάς της, με αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό της! Αν και η αγάπη του κοινού είναι αμέριστη προς το πρόσωπό της, η ίδια απέχει από το "γυαλί" τα τελευταία 3 χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτει πως διανύει μία περίοδο κατάθλιψης και πως αρκετές φορές ξεσπά σε κλάματα για να εκτονωθεί.

"Περνάω κατάθλιψη, τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου ζητήματα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ανασφάλεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στον τόπο σου, όντας μέρος του κοινωνικού συνόλου, αισθάνεσαι τη μαυρίλα της
εποχής. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν πια κατάθλιψη." δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή.

Παράλληλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια τονίζει: "Προσπαθώ να είμαι θετική... Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Σπάνια κάνω σκέψεις αρνητικές. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο!" και προσθέτει "Κλαίω και ξεσπάω. Αλίμονο. Λειτουργώ όπως όλοι οι άνθρωποι. Όποιος δεν παραδέχεται ότι βιώνει ανάλογα συναισθήματα, νομίζω ότι ψεύδεται."
Keywords
Τυχαία Θέματα