TOP TV: Η νέα "κόντρα" στον ΑΝΤ1, οι αλλαγές στο STAR και η "πρέσβειρα" της τρασαδούρας

16:01 2/2/2015 - Πηγή: TVNea

Όλα γύρω μας μπορεί να είναι πρωτόγνωρα, αφού οι πολιτικές εξελίξεις έχουν «μαγνητίσει» τα βλέμματα όλων μας… αλλά εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω όλα όσα βλέπω στην τηλεόραση, μέσα από την δική μου οπτική γωνία! Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο!
Οι πολιτικές εξελίξεις των ημερών βλέπουμε ότι έδωσαν υψηλά νούμερα σε εκπομπές και ειδήσεις, όλων των τηλεοπτικών σταθμών. Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όμως, είναι πολύ δύσκολο -όπως φαίνεται-
να χάσει την πρωτοκαθεδρία του… Γίνονται προσπάθειες από τα άλλα κανάλια, αλλά ακόμα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Το STAR κάνει ακόμα μια προσπάθεια για να ανεβάσει το δελτίο του, με αλλαγή του lead in προγράμματος. Κάτι που γίνεται για δεύτερη φορά αυτή την τηλεοπτική χρονιά. Στην έναρξη της σεζόν είχαμε πριν από το δελτίο, τον «Όρκο Σιωπής» και το «Μαύρο Τριαντάφυλλο», μετά τις ελληνικές ταινίες του ‘80 και τώρα δύο πολύ επιτυχημένα προγράμματα θα δίνουν lead in στη Μάρα Ζαχαρέα. Το «Two and a half men» και το «The big bang theory». Θεωρώ ότι είναι καλύτερη αυτή η επιλογή, αφού οι τηλεθεατές θα έχουν περισσότερες επιλογές. Βέβαια τα νούμερα του «Μπρούσκο»… είναι απλησίαστα!
Τελικά το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα το έχει ο ALPHA. Όλες οι ζώνες του έχουν κάτι να προβάλλουν, που συνήθως είναι επιτυχημένο. Ο κόσμος φαίνεται ότι έχει αγαπήσει πολύ την προσπάθεια που γίνεται από το κανάλι τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και δίνει στις περισσότερες εκπομπές του… υψηλά νούμερα. χει δοθεί έμφαση εξίσου στον ενημερωτικό όσο και στον ψυχαγωγικό τομέα. Γι' αυτό και το κανάλι κατέκτησε και πάλι την 1η θέση και τον Ιανουάριο, στο σύνολο της ημέρας και στο prime time.

ΑΣΧΕΤΟ: Με ρωτάτε γιατί γράφω κάτι για όλα τα κανάλια και συνήθως αφήνω τον ΣΚΑΪ απ’ έξω. Φίλοι μου, τι να σχολιάσω; Αν πέτυχε η μπεσαμέλ ή το κοκκινιστό στη γάστρα; Αν πέτυχαν οι συνταγές; Sorry, δεν είμαι σεφ!
Μια πολύ καλή ιδέα είχε το MEGA, όπως φαίνεται, να παρουσιάζει κάθε Κυριακή μια επιτυχημένη θεατρική παράσταση από το πρόσφατο παρελθόν. Το θέατρο της Κυριακής αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό, αφού χθες που προβλήθηκε η παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε», απέναντι από το τελικό του DWTS κατάφερε να κάνει 15,9% στο γενικό σύνολο. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν εναλλακτικές… για όλα τα γούστα!
Μια νέα "κόντρα" υπάρχει ήδη στην TV και αυτή είναι μέσα στο κανάλι του ΑΝΤ1. Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στην αρχή της εβδομάδας, βλέποντας την συνέντευξη που παραχώρησε η Αλέκα Καμηλά στον Θέμο Αναστασιάδη και στο «Όλα Μπιπ». Η Αλέκα μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα που είχε πει για την τάση που έχουν κάποια μοντέλα να παντρεύονται πλουσιότερους και πιο επιτυχημένους άντρες, φέρνοντας την ως παράδειγμα. Το θέμα μπορεί να είχε «ξεχαστεί» αλλά ο Θέμος της το θύμισε με τον τρόπο του. Έτσι όταν ο Γιώργος το είδε είπε: «Είναι ένα ωραίο παιχνιδάκι, για το τι είπε ο Λιάγκας και να το διαστρεβλώσουμε». Και όλοι καταλάβαμε που πέταξε τα «καρφάκια» του. Και περιμέναμε ότι θα το κρατήσει «μανιάτικο» ο παρουσιαστής. Έτσι μόλις του δόθηκε η ευκαιρία πέταξε τα υπονοούμενά του. Όταν ήρθε η συζήτηση στην Δούκισσα Νομικού και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο παρουσιαστής αστειεύτηκε με τον «τίτλο» της συνέντευξης που η Δούκισσα δήλωνε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη» και είπε: «Το χειρότερο πράγμα για ένα διευθυντή είναι να σου φέρνουν μια συνέντευξη που να μην βγάζει κανέναν τίτλο. Να είναι μια συνέντευξη που λέει το τι φαγητό της αρέσει. Και παίρνεις εσύ και αρχίζεις την διαπραγμάτευση, και λίγο υποχωρεί ο ένας, λίγο ο άλλος και στο τέλος βγαίνει ένας τίτλος που δεν λέει τίποτα… έτσι για να πούμε ότι κάτι βγάλαμε». Σιγά που θα το άφηνε ο Λιάγκας… ασχολίαστο!
Και μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα… δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Μιχαλονάκου στην Ναταλία Γερμανού στο «Ε TV». Η «δημοσιογράφος» με βλέμμα «προσκυνήστε το είδωλο», χαμένη... στην σκέψη της, στην πόλη των παραισθήσεων -και όχι μόνο- έκρινε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ άλλων τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Μενεγάκη. Η "πρέσβειρα" της τρασαδούρας και της υποκουλτούρας του «Ερωτοδικείου» μας έδειξε για άλλη μια φορά… την κομπλεξική της διάθεση και την ασέβειά της στις επιλογές των τηλεθεατών. Όσο για τη Ναταλία… είχε μείνει άφωνη με γουρλωμένα τα μάτια! Αν κάποιος είχε την δυνατότητα να διαβάσει τη σκέψη της, σίγουρα έλεγε από μέσα της: «Σε ευχαριστώ Θεέ μου»!
ΑΣΧΕΤΟ: Την μια μέρα τους βάζουν τακούνια, την άλλη τους βάφουν τα νύχια… τι άλλο θα δω στην τηλεόραση; Είπαμε να είστε HAPPY… αλλά το παρακάνατε! Δηλαδή τι άλλο να περιμένουμε αύριο; Αποτρίχωση μπικίνι; Βραδινό μακιγιάζ; Ή live botox στο πρόσωπο του Παπανώτα και του Φραγκολιά; Έλεος... Τι κάνει ο κόσμος για το ψωμάκι του;

Πόσο λυπάμαι που το MEGA δεν εμπιστεύεται την Μαρία Σαράφογλου… Την έβαλαν να κάνει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου και είχαν καλεσμένο τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για μία αποκλειστική συνέντευξη. Όμως ξαφνικά στο πλατό, την ώρα της συνέντευξης έκανε την εμφάνισή του ο «παλιός» Δημήτρης Καμπουράκης… για να υποστηρίξει τη «νέα» Μαρία. Δηλαδή τι; Ούτε για μια συνέντευξη δεν την εμπιστεύεστε;
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα