TOP TV: Η Μύριαμ, ο Μένιος, το δώρο της Ελένης και ένα MEGAλο λάθος!

16:00 5/1/2015 - Πηγή: TVNea

Το πρώτο TOP TV της χρονιάς είναι εδώ… Το 2014 είναι πλέον παρελθόν και ό,τι συνέβη στην ελληνική τηλεόραση πέρασε πια στην ιστορία! Τώρα ευχόμαστε το νέο έτος να συμβούν ακόμα περισσότερα (καλά ή κακά) για να μπορούμε να τα σχολιάζουμε! Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά που μας πέρασε σίγουρα θα μείνει στην «τηλεοπτική ιστορία» αφού είδαμε τα δύο «πρόσωπα» της TV. Την απόλυτη ξηρασία και ύστερα… την ανάσταση! Στις αρχές του 2014 οι σειρές και οι εκπομπές που προβάλλονταν στην τηλεόραση ήταν ελάχιστες, αλλά η νέα
σεζόν που ξεκίνησε τον Οκτώβρη έφερε αλλαγές! Όχι πάντα καλές… αλλά τουλάχιστον κάτι είδαμε να κινείται! Δεν θα κάνω τον απολογισμό της χρονιάς… γιατί για τους τηλεοπτικούς συντάκτες η χρονιά(τηλεοπτική) δεν ορίζεται από Γενάρη-Δεκέμβρη αλλά από Οκτώβρη-Ιούνη… οπότε τον απολογισμό σάς τον αφήνω για τον Ιούνιο! Ημερολογιακά πάντως… καλή χρονιά!

Και τις ημέρες των γιορτών, για άλλη μια χρονιά «πήξαμε» στις επαναλήψεις! Τα σήριαλ και οι πρωταγωνιστές τους έκαναν διακοπές… έτσι «αναγκαστήκαμε» να δούμε ότι δεν έχουμε δει! Προσωπικά μια χαρά μου «έκατσε» αφού είχα χάσει κάποια επεισόδια! Βέβαια γιορτές χωρίς ταινίες… δεν γίνεται, γι’ αυτό και τα κανάλια επιστράτευσαν τις κλασικές ταινίες για αυτές τις ημέρες! Κάθε Χριστούγεννα νομίζω ότι κάνω ταξίδι στο χρόνο… ίδιες ταινίες από τα ίδια κανάλια! Έλεος!
Ευτυχώς και κάποιες εκπομπές ήταν ζωντανές και μας γύριζαν πίσω στο 2014! Πολύ έξυπνη η ιδέα του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή να έχουν καλεσμένο τον Τάκη Ζαχαράτο ως Έλλη Στάη, Ηλία Ψινάκη, Άντζελα Δημητρίου και Μύριαμ Απλού! Ήταν μια πολύ εύστοχη εκπομπή, που πέρναγε και τα μηνύματά της αλλά βασικά είχε πολύ πλάκα! Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι κορυφαίος showman και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση. Ένα διαφορετικό «Όλα»!
ΑΣΧΕΤΟ: Αυτό που η Θεία Λειτουργία μερικές μέρες πάει καλύτερα από πολλές εκπομπές σε μεγάλα κανάλια… μπορεί να με τρελάνει!
Από την άλλη ένα μεγάλο μπράβο στον Μένιο Φουρθιώτη και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αφού η εκπομπή που παρουσίασε από το «Posidonio Music Hall» για τα παιδιά που φιλοξενούνται στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS… βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό των 21.000 ευρώ για τον ιερό αυτό σκοπό. Και καταλάβαμε ότι όταν κάνεις μια προσπάθεια με αγάπη… πάντα βρίσκεις συμμάχους και υπερπηδάς όλα τα εμπόδια που μπορεί να σου εμφανιστούν.
Η Ελένη μας φύλαγε για Πρωτοχρονιάτικο δώρο… άλλη μια έμμεση σπόντα για το μωρό που περιμένει. Έτσι πρόβαλε στην εκπομπή της ένα βίντεο από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή που είχε καλεσμένο ένα μέντιουμ το οποίο «μάντεψε» ότι η Ελένη περιμένει παιδί! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και το μέντιουμ… λέει ότι έχει κληρονομικό χάρισμα!

Και κάνω μια βόλτα στο MEGA που πιστεύω ότι ο προγραμματισμός του καναλιού για τη νέα σειρά του Καπουτζίδη είναι εντελώς λάθος! Η «Εθνική Ελλάδος» που τόσο περιμέναμε… θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13 Ιανουαρίου για να δείξει σε όλους ότι ο Γιώργος και το Μεγάλο Κανάλι δεν πιστεύει στις προλήψεις! Και εγώ δεν τις πιστεύω αλλά πρεμιέρα νέου σήριαλ απέναντι από τον Λάκη Λαζόπουλο είναι MEGAλο λάθος! Όλοι θέλουν να δουν τί έχει να πει ο Λάκης για τις εκλογές, για τον Τσίπρα, για την εμπλοκή του στο θέμα του Χαϊκάλη αλλά και να διασκεδάσουν με τα αστεία του! Αν τα νούμερα δεν είναι τα αναμενόμενα μην πείτε ότι ήταν… γκαντεμιά!
ΑΣΧΕΤΟ: Πώς να μην πάει καλά στα νούμερα η Καραβάτου; Ωραίοι καλεσμένοι, ευχάριστο κλίμα, δεμένη ομάδα! Από την άλλη η Σπυροπούλου μπέρδεψε την Πρωτοχρονιά με την Μεγάλη Παρασκευή και «μπήκε» στο κλίμα των ημερών. Πιο βαρετά… πεθαίνεις!

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού! Τέτοιες μέρες το περιμέναμε ότι θα γίνει! Αναμενόμενο!!! Αλλά το ξανθό μαλλί… με κοκοράκι, με ξεπερνάει! Τον είχαμε συνηθίσει με μαλλί Playmobil και μας βγήκε με μαλλί Στρουμφίτα! Δεν περιγράφω άλλο!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Facebook: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα